Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (391/395) > >>

kryminator:
ktoś wie jak to jest teraz z psycho? czy informacje na wiki są prawidłowe?, mianowicie chodzi mi czy po 4h czasu rzeczywistego doda mi 2 IN? Jeśli nie to czy jest jakiś sposób żeby przypakować się o 3 IN? mentaty 2 razy wziąte coś dadzą?

Aquare:
Psycho: +15% DR, +1 Str, +1 En, -2 Pe
Positive effects of the above drugs last 30 real minutes, after which time they subside with no negative effects, unless the player gets addicted. The addiction lasts for 1 real hour and reduces AP by 1.
Only one dose of any addictive drug (or beer) is allowed at a time.
Mentats można użyć tylko raz jak to jest napisane powyżej:   Mentats: +2 Int, +2 Ch. Można też wybrać perk "Gain Intelligence",  ale należałoby rozważyć czy jest to opłacalne wyjście.

BearGrylls:
Siemka, mam pare pytań

1. Czy trait fast shoot zmniejsza te 1AP potrzebne na strzaŁ dla broni melle i throwning?
2. Jak chce, by granaty, i inne bronie którymi sie rzuca zużywały o 1ap mniej, to musze włozyc perk w  Bonus Rate of Fire czy w bonus HtH Attacks?
3. Moge wziąśc bonus hth attack i bonus rate of fire razem? Czy te perki się wykluczają wzajemnie?

TheRiot!:
2. brof :p

Wichura:

--- Quote from: BearGrylls on February 02, 2011, 03:36:32 pm ---Siemka, mam pare pytań

1. Czy trait fast shoot zmniejsza te 1AP potrzebne na strzaŁ dla broni melle i throwning?
2. Jak chce, by granaty, i inne bronie którymi sie rzuca zużywały o 1ap mniej, to musze włozyc perk w  Bonus Rate of Fire czy w bonus HtH Attacks?
3. Moge wziąśc bonus hth attack i bonus rate of fire razem? Czy te perki się wykluczają wzajemnie?

--- End quote ---
1. Na melee nie działa, na throwing - mam sprzeczne informacje, czy na sali jest ktoś mądrzejszy w tej materii?
2. BRoF
3. Podejrzewam, że możesz, ale właściwie po co?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version