Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Guardian26:
--- Quote from: Unchained on January 11, 2011, 02:07:55 AM ---a jak się do tego mają namioty? Trzeba je najpierw zlikwidować? Czy może są zupełnie niezależne od baz i oprócz bazy każdy może miec namiot gdzie chce?
Acha, i jeszcze jedno pytanie: ile osób musi być ze mną w grupie żeby kupić bazę? Na wiki jest napisane 2 lub 3, nie bardzo wiem jak to interpretować. Czy conajmniej 2 osoby, czy może osoba która to pisała nie była pewna? To dość istotne z racji tego że mam tylko 3 charyzmy :).
--- End quote ---
Namiot można mieć oprócz bazy, a do kupna bazy 3 osoby muszą być.
Unchained:
Pogrzebałem trochę na forum i znalazłem informację że to czy potrzebne są 3 czy 2 osoby zależy od tego od którego trapera kupuje się bazę, jednak żadnych konkretów. Mnie interesuje gas station camp, więc tylko redding.
No i o co biega z tą listą nazw gangów? Trzeba wybrać jakąś nazwę z jakiejś listy? Czy o co chodzi?
Aquare:
http://fodev.net/forum/index.php?topic=1623.0 Z tej listy, podczas kupowania bazy w momencie, gdy sprzedający zapyta o Waszą nazwę, nalezy wybrać ów nazwę i podać ją za pomocą opcji "say" podczas dialogu z NPC. Warto próbować kilkukrotnie jako, że lista nie jest uaktualniana w sposób automatyczny -> niektóre spośród nazw moga być już zajęte.
Perteks:
Mam pytanie jak to jest z dynamitem, bo gdzies czytalem,ze on zabija niewazne ile dmg czy to prawda? Czy może jest coś jeszcze z nim związanego?
palesiak23:
z reguły po prostu zadaje duży dmg, więc w konsekwencji ubija...
ale nie sądze, żeby się padło mając 200+ hp, i dostając strzała za ~100 (jakimś cudem :P), po prostu mocno Cie porozrywa, ale chyba jest szansa wyjść z tego cało :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version