Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
LSD:
nie wiem czy się nic nie zmieniło, ale poison jest pipą a nie czymś groźnym. Odejmuje 1 hp, a tobie regeneruje się więcej co x czasu więc nie odczuwa się tego tak bardzo
Perteks:
Zawsze to jest 1 dmg :P?
Kharaam:
jak masz wysoki poziom poisoningu to potrafi zadawać obrażenia szybciej niż twój healing rate chwila nieuwagi i zdychasz jak masz mało hp
vilaz:
--- Quote from: Kharaam on January 10, 2011, 09:56:46 PM ---jak masz wysoki poziom poisoningu to potrafi zadawać obrażenia szybciej niż twój healing rate chwila nieuwagi i zdychasz jak masz mało hp
--- End quote ---
Dodam też skromnie, że kiedy jesteś zatruty to giniesz przy 0hp nie standartowo poniżej -20.
Unchained:
--- Quote from: Wichura on January 10, 2011, 06:11:27 PM ---A poza tym dopilnujcie, żeby żadna postać nie należała już do jakiejś bazy jako member, bo sprzedawca dziupli może się na was wypiąć i trzeba będzie improwizować jakiegoś alta do tego celu.
--- End quote ---
a jak się do tego mają namioty? Trzeba je najpierw zlikwidować? Czy może są zupełnie niezależne od baz i oprócz bazy każdy może miec namiot gdzie chce?
Acha, i jeszcze jedno pytanie: ile osób musi być ze mną w grupie żeby kupić bazę? Na wiki jest napisane 2 lub 3, nie bardzo wiem jak to interpretować. Czy conajmniej 2 osoby, czy może osoba która to pisała nie była pewna? To dość istotne z racji tego że mam tylko 3 charyzmy :).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version