Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (350/395) > >>

Profesorek:

--- Quote from: kryminator on January 02, 2011, 05:13:48 PM ---Cześć,
 Jestem nowy na forum i w grze, trochÄ™ pograÅ‚em, trochÄ™ poczytaÅ‚em, ale mam jeszcze kilka pytaÅ„, głównie o profesje, bo widzÄ™, że akurat takÄ… postać zrobiÅ‚em, że chyba żadnej profesji mieć nie bÄ™dÄ™ (wtedy jak tworzyÅ‚em postać nie miaÅ‚em pojÄ™cia o ich istnieniu):
1. Czy można "wziąć" profesję Doctor (czy jakąkolwiek inną) podbijając sobie statystyki drug'ami, bo mam 6 IN a na Doctor 1 trzeba 7 :/
2. Czy podobnie można zrobić ze skillem doctor, znaczy wsadzić se w łape doctor's bag
3. Jeżeli się tak da to czy jak sobie będe robił np. stimpaki to czy wtedy potrzebuję mieć ten skill doctor na poziomie 80 i IN 8, czy wystarcza sam fakt, że jestem doktorem

@diakajos
Ja bym wybrał Hub; po VC się szwendałem i chcę się przenieść, bo żeby korzystać z banku musiałbym być citizenem, albo day pass'y wykupywać (chyba, niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę)

--- End quote ---

1-tak da rade
2-nie wiem
3-jak masz joz profesje to craftujesz wszystko niezaleznie on zaniskiego special

Krfawy gnuj:
jaka ilość Outdoorsman'a wystarczy? 150?

kryminator:
To jeszcze jedno pytanko, czy są jakieś sposoby żeby podnieść skille doctor, repair albo science? w sensie książki (z tego co czytałem to nic nie dają ale pytam dla pewności), questy, albo coś innego?

KerUr:
Nie książki w FO sa potrzebne tylko i wyłącznie do produkcji. Bij lvl'e to jedyny sposób

Wichura:
Już nie są potrzebne.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version