Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Floodnik:
--- Quote from: KerUr on January 02, 2011, 02:04:22 PM ---To chyba TO
--- End quote ---
Z tego co wiem to jest nieprawdziwe, formuła jest taka: (60+4*luck)/100*aim bonus+crit chance
Crit chance - bazowa szansa na krytyka, ta, którą widzisz w character sheet
Aim bonus - zależy od części ciała, tak jak w tabeli:
Eyes 60%
Head 40%
Groin 30%
Arms 30%
Legs 20%
Torso 0%
dikajos:
kolejne pytanko: mogę mieć niezależne konta w Bankach w Hubie i RNK jednocześnie?
DocAN.:
Mozesz, ile banków tyle kont mozesz odpalic
dikajos:
fajnie bo szykuje się do przeprowadzki od tych niewdzięczników z RNK. tyle łajna im wysprzątałem a oni do mnie strzelają na encounterach chamy :]
hm a lepiej jest przenieść się pod vault city czy hub?:D
kryminator:
Cześć,
Jestem nowy na forum i w grze, trochę pograłem, trochę poczytałem, ale mam jeszcze kilka pytań, głównie o profesje, bo widzę, że akurat taką postać zrobiłem, że chyba żadnej profesji mieć nie będę (wtedy jak tworzyłem postać nie miałem pojęcia o ich istnieniu):
1. Czy można "wziąć" profesję Doctor (czy jakąkolwiek inną) podbijając sobie statystyki drug'ami, bo mam 6 IN a na Doctor 1 trzeba 7 :/
2. Czy podobnie można zrobić ze skillem doctor, znaczy wsadzić se w łape doctor's bag
3. Jeżeli się tak da to czy jak sobie będe robił np. stimpaki to czy wtedy potrzebuję mieć ten skill doctor na poziomie 80 i IN 8, czy wystarcza sam fakt, że jestem doktorem
@diakajos
Ja bym wybrał Hub; po VC się szwendałem i chcę się przenieść, bo żeby korzystać z banku musiałbym być citizenem, albo day pass'y wykupywać (chyba, niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version