Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Daro:
Dodam tylko, że żeby handlować musisz stać tuż przy kontrahencie i wybirać ikonkę dolara lub H ze strzałkami.
W przypadku $, gracz będzie mógł zobaczyć co masz w ekwipunku.
Wybór H spowoduje, że cały twój sprzęt będzie nie widoczny dla potencjalnego klient.
Chyzwar:
Przez dosyć niefortunny przypadek zostałem childkillerem (jakiś radom encounter typu skorpiony vs szczury vs farmerzy, pociągnąłem burstem po grupie i okazało się że jakiś dzieciak był w środku). Teraz pytanie czy dalsza gra ma sens czy też będzie jak w singlu ze na wstępie będę 'zbanowany' w miastach i najpierw będą strzelać a później pytać?
manero:
Prawdopodobnie będziesz musiał emigrować gdzieś na rubieże wastelandu. W cywilizowanych miastach nie ma miejsca na takich złoczyńców. A tak poważnie, to miło słyszeć, że w grze pojawiły się takie klimatyczne encountery;)
wrednypiwosz:
Gdzie można kupić jakiegoś najemnika? W Hub? Ale gdzie konkretnie, u kogo. Jedyna postać z jaką dało się porozmawiać była kobieta z raidersów Karina/Kaina która proponuje prace... Jednak jedyne co z tego mam to to że do mnie strzela, uciekam, całą jej ekipe ubijają strażnicy, a ja mam darmowe 14mm i pestki.
cerberix:
Junktown możesz kupić chyba psa, New Reno, SF merce.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version