Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (289/395) > >>

Kamilos93:
Włącz może okno i sprawdź czy również tak masz. Pamiętam że kiedyś też nie mogłem przewijać ekranu w bok/góre/dól ale po ponownym uruchomieniu gry wszystko wróciło do normy.

UHURZYSKO:
Sprawdzałem na oknie i mam to samo, ale zauważyłem, że jak uruchamiam FO od nowa, to jest możliwość przesunięcia ekranu w jednym kierunku. Jak dojadę do końca mapy, to już nie mogę przewinąć w drugą stronę.

Jak ktoś miał podobny problem i go rozwiązał, to poproszę o poradę :)

jan0s1k:

--- Quote from: UHURZYSKO on October 26, 2010, 03:48:36 PM ---Sprawdzałem na oknie i mam to samo, ale zauważyłem, że jak uruchamiam FO od nowa, to jest możliwość przesunięcia ekranu w jednym kierunku. Jak dojadę do końca mapy, to już nie mogę przewinąć w drugą stronę.

Jak ktoś miał podobny problem i go rozwiązał, to poproszę o poradę :)

--- End quote ---
Po prostu na niektórych mapach jest tak zrobione, że gdy dojedziesz gdzieśtam to możesz się zablokować ;p więc polecam przybliżanie zoomem ("Z" + rolka) i wtedy przesuwanie (oczywiście tylko wtedy, gdy zablokuje Ci się ekran)

UHURZYSKO:

--- Quote from: jan0s1k on October 26, 2010, 04:17:55 PM ---Po prostu na niektórych mapach jest tak zrobione, że gdy dojedziesz gdzieśtam to możesz się zablokować ;p więc polecam przybliżanie zoomem ("Z" + rolka) i wtedy przesuwanie (oczywiście tylko wtedy, gdy zablokuje Ci się ekran)

--- End quote ---

jak na razie na wszystkich na których miałem możliwość się uruchomić nie mam możliwości przewijania

jest na początku po zalogowaniu , ale trwa około 2 sekund i zależności od szybkości przewijania mogę przesunąć trochę obraz - później już staje...

jan0s1k:
Jaka rozdzielczość? (spróbuj jeszcze to z+scroll a jak nie to może po prostu nacisnąłeś przez przypadek F8 i nie działa ci przewijanie ^^)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version