Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (288/395) > >>

Kamilos93:

--- Quote from: UHURZYSKO on October 26, 2010, 02:57:18 PM ---Jako, że pytania początkujących to i moje się pojawi

Czy istnieje jakikolwiek sposób przewijania mapy przy wyświetlaniu widoku postaci??

Kilka razy zrespawnowaÅ‚o mnie w miejscu gdzie nie byÅ‚o EXIT GRID i nie mogÅ‚em wyjść do widoku mapy Å›wiata.
Nie mogę również zwiedzić mapy na której aktualnie się znajduję. Tylko to co widzę na ekranie w momencie uruchomienia gry.
Jest to o tyle drażniące, że nie mogę rozpocząć zabawy z FO.
Kwestia nieodpowiednich ustawień, czy jakś bug??
Przed uruchomieniem poszedł update, więc z wersją jest chyba wszystko ok.

Wrzucałem hasła do szukajki, ale w polskim nic nie wypluwa, a w angielskim jest taka masa, że nie mam siły, żeby się przez to przebijać.

--- End quote ---
Być może jesteś w podziemiach gdzie jest drabina i za jej pomocą trzeba wyjść.

Saumax:

--- Quote from: Kamilos93 on October 26, 2010, 03:04:58 PM ---Być może jesteś w podziemiach gdzie jest drabina i za jej pomocą trzeba wyjść.

--- End quote ---
to również może być możliwością, ewentualnie znajdujesz się w tak perfidnym hexie gdzie scrollowanie jest zablokowane

UHURZYSKO:
problem pojawia siÄ™ na powierzchni, wiÄ™c nie bÄ™dzie to kwestia drabiny  ;)

przy pomocy myszki mogę zoomować, ale nie pomaga mi to w przemieszczaniu się po całej mapie...bo i tak nie mogę jej przesunąć, a EXIT GRID niewiele pomoże, ale przynajmniej już go widzę...

zastanawiałem się jeszcze nad kwestią ustawień grafiki, ale to nie powinno mieć raczej nic do rzeczy - no i mapy nie są chyba online, więc nie będzie to kwestia dogrywania części, w którą chcę ją przesunąć??

Kamilos93:

--- Quote from: UHURZYSKO on October 26, 2010, 03:17:49 PM ---problem pojawia siÄ™ na powierzchni, wiÄ™c nie bÄ™dzie to kwestia drabiny  ;)

przy pomocy myszki mogę zoomować, ale nie pomaga mi to w przemieszczaniu się po całej mapie...bo i tak nie mogę jej przesunąć, a EXIT GRID niewiele pomoże, ale przynajmniej już go widzę...

zastanawiałem się jeszcze nad kwestią ustawień grafiki, ale to nie powinno mieć raczej nic do rzeczy - no i mapy nie są chyba online, więc nie będzie to kwestia dogrywania części, w którą chcę ją przesunąć??

--- End quote ---
Grasz w okienku czy na pełnym obrazie?

UHURZYSKO:
na pełnym

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version