Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Dozer:
--- Quote from: TheRiot! on October 07, 2010, 10:48:05 PM ---fajnie by bylo jak np. Za wygrana walke dostawaloby sie 2 tokeny, remis 1 a przegrana 0. I za te tokeny byloby np. Rozowe ba czy inne gowno dla lansu ;).
Musze wyexpic bojowke zeby sobie tam postrzelac ;>
--- End quote ---
O jezu przestań grać już w world of warcraft :P Poza tym wtedy te tokeny musialy byc przypisane do postaci, a mozliwosc handlu nimi zablokowana.
Globo:
mam problem,
zrobiłem sobie postać, żeby wypróbować grę, za bardzo nie zwracałem uwagi na skile jakie wybierałem i w ogóle... pograłem trochę (oczywiście zginąłem parę razy:)
no ale gra mi się spodobała. chciałem zacząć od początku ale okazuje się że... jest to niemożliwe! oto problemy jakie napotkałem :
1. nie mogę jeszcze raz wybrać "registration" i zrobić postaci z tym samym imieniem od nowa ("name you typed is already taken" czy jakoś tak...)
2. stworzyłem postać z nowym imieniem, nie mogę się zalogować na nią : "you cannot login with another account now. try in 10 minutes" - oczywiście czekam już ponad godzinę i ciągle ten sam błąd.
3. jakby tego było mało, nie mogę też wrócić na poprzednią postać - nie można przy oknie logowania zmienić imienia , jedyne co można wybrać to play (a tu błąd jak z punktu 2), a po wybraniu "registration" oczywiście albo błąd jak w punkcie 1, gdy wybieram imię które miałem przy pierwszej rejestracji, albo mogę ewentualnie stworzyć jeszcze jedną postać, ale wobec powyższego to chyba nie ma sensu...
podsumowując : teraz już nie mogę w ogóle zagrać! grrrr
jakieś sugestie? może coś źle robię?
z góry dziękuję za pomoc
pozdrawiam
bartek
Wichura:
Imię można zmienić, wybierz myszką pole tak, by czcionka podświetliła się na jasnozielono, zmień, potem przejdź najlepiej klawiszem Tab do okna z hasłem, wpisz, Enter i naprzód.
Jeśli mimo odczekania kilku minut nie możesz się zalogować z powodu "try in 10 minutes", wyłącz i włącz klienta gry.
Żeby skasować postać, musisz się na nią zalogować, użyć komendy ~deleteself hasło, wylogować, poczekać trzy minuty i gotowe. "Name already taken" oznacza po prostu, że ludzik o danej ksywce już się pęta po Pustkowiu.
I dlaczego nie w "pytaniach dla poczÄ…tkujÄ…cych", kawalerze?
TheRiot!:
--- Quote from: Dozer on October 08, 2010, 08:34:46 AM ---O jezu przestań grać już w world of warcraft :P
--- End quote ---
smd bijacz, praktycznie w każdym MMO są jakieś eventy czy minigry że się jakieś gówna zdobywa. Idź marylki posłuchaj : DDDDDDDDDDDDDDDD
Ghost007Pl:
Mam pytanie, jest szansa, że jakiś miły Polak przejdzie się do tego statku z questa od trapera w Klamath i mnie uwolni? :D Utknąłem w pomieszczeniu z drabiną i schodami, drabina prowadzi do pomieszczenia pełnego floaterów z którymi nie dam sobie rady a schody wolę nie sprawdzać. Kumpel który miał klucz musiał znikać a nie spodziewałem się, że drzwi same się zamkną i zatrzasną :/ Jakieś sugestie?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version