Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (280/395) > >>

Wichura:
Riot ty nubie, mówi się "kontrolował miasto", ewentualnie w wersji anglojęzycznej "we strong, we kill all with big magic, we 5, u 25, u n00bz".

MeganFox:
Nie wiem Wichura o ch*uj chodzi w twojej wypowiedzi ale mniejsza o to, riot za frajer czy nie frajer taka ta gra jest i tym sie rozni od innych mmorpg, ze mozesz stracic stuff lub zyskac stuff(jak ktos sobie z tym nie radzi to powinien wykasowac FO. A hinkley jest totalnym zaprzeczeniem tej idei, no rozumiem jakby tam ludzie testowali ,ale oni ewidentnie chca sie tam napierdalac za darmola i tak robia( wystarczy poczytac posty z placzem jak sie dostaje wpierdel lub ze powinny byc jakies tam bronie a innych nie).

Wichura:
Ja natomiast nie rozumiem, co ci w tym przeszkadza, że gdzieś jakieś nuby biją się sprzętem wyczarowanym z powietrza. Nie chcesz - nie zaglądaj.

Swoją drogą płacze Lordusa, żeby im nie zabierać itanzów, były bombowe. Nawet ja bym się tak nie poniżył :>

Shanna:
Megan miasta i tak beda puste, czy bedzie arena czy nie... Ja ostatnimi czasy wole ta arene niz te smieszne pvp w miastach gdzie musze czekac na mapie godzine a jak juz sie walczy to jakis 3 team z dupy wbija na plecy. Nie ma juz tego co kiedys ze byly ekipy po 10 osob i nawet ta trzecia ekipe wbijajaca sie na plecy dalo sie ogarnac, teraz wbija swarm 20 ludzi. Czy wygrywamy czy przegrywamy nie bawi mnie to juz poprostu. Na arenie mozna za to pograc bez nie potrzebnej napinki z ludzmi z innych gangow, nie ma 10 wiadomosci w shout boxie "Rogues to gowno", "macie wpierdol" :) 

TheRiot!:
fajnie by bylo jak np. Za wygrana walke dostawaloby sie 2 tokeny, remis 1 a przegrana 0. I za te tokeny byloby np. Rozowe ba czy inne gowno dla lansu ;).

Musze wyexpic bojowke zeby sobie tam postrzelac ;>

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version