Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Maciek:
dodam że merce ustawione na atakowanie wszystkich spoza frakcji nieatakują również graczy którzy mają status Friend w danym gangu.
Lipskii:
--- Quote from: Widok on January 25, 2010, 03:30:54 pm ---gdzie znajde drewno w NCR?
--- End quote ---
Przed wejściem do miasta po lewej masz takie 3 drzewa z nich pozyskasz. wood
kav:
--- Quote from: Kutanoid2 on January 25, 2010, 08:31:58 pm ---Mam pytanie,zrobilem sobie trzeci poziom doktora i nie umiem robic jet(dla mnie najwazniejsd), dowiedzialem sie ze musze zrobic profesje u rodziny mordino,ale skoro mam juz zajete wszystkie 3 poziomy to czy moge zrobic ta u rodziny mordino,i czy jesli odejde od vc to wzosnie mi reputacja do neutral(teraz mam -500) i czy w ogule to dziala
--- End quote ---
Ta profesja nie działa.
Fever:
Czy mając night person, można mieć perki które teoretycznie w nocy by szło zdobyć [mając lepsze statsy] a w dzień nie? i czy gdy sie poczeka do nocy, o się pojawią nowe?
skejwen:
--- Quote from: Fever on January 26, 2010, 11:29:33 pm ---Czy mając night person, można mieć perki które teoretycznie w nocy by szło zdobyć [mając lepsze statsy] a w dzień nie? i czy gdy sie poczeka do nocy, o się pojawią nowe?
--- End quote ---
z tego co wiem night person nie smienia statsow jesli chodzi o wymagania perkow...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version