Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (27/395) > >>

Maciek:
dodam że merce ustawione na atakowanie wszystkich spoza frakcji nieatakują również graczy którzy mają status Friend w danym gangu.

Lipskii:

--- Quote from: Widok on January 25, 2010, 03:30:54 pm ---gdzie znajde drewno w NCR?

--- End quote ---

Przed wejściem do miasta po lewej masz takie 3 drzewa z nich pozyskasz. wood

kav:

--- Quote from: Kutanoid2 on January 25, 2010, 08:31:58 pm ---Mam pytanie,zrobilem sobie trzeci poziom doktora i nie umiem robic jet(dla mnie najwazniejsd), dowiedzialem sie ze musze zrobic profesje u rodziny mordino,ale skoro mam juz zajete wszystkie 3 poziomy to czy moge zrobic ta u rodziny mordino,i czy jesli odejde od vc to wzosnie mi reputacja do neutral(teraz mam -500) i czy w ogule  to dziala

--- End quote ---

Ta profesja nie działa.

Fever:
Czy mając night person, można mieć perki które teoretycznie w nocy by szło zdobyć [mając lepsze statsy] a w dzień nie? i czy gdy sie poczeka do nocy, o się pojawią nowe?

skejwen:

--- Quote from: Fever on January 26, 2010, 11:29:33 pm ---Czy mając night person, można mieć perki które teoretycznie w nocy by szło zdobyć [mając lepsze statsy] a w dzień nie? i czy gdy sie poczeka do nocy, o się pojawią nowe?

--- End quote ---

z tego co wiem night person nie smienia statsow jesli chodzi o wymagania perkow...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version