Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Wojtus96:
Nie gra już lol. Jakby grał to bym się go spytał chyba logiczne czyż nie?
manero:
Wojtusiu trafiłeś w miejsce gdzie logika nie gości. Polskie subforum. Mimo to znajdziesz tu całą masę wątków poświęconych kreacji postaci. Część z nich zawiera gotowe buildy które w większości są do dupy, ale na początek Ci wystarczą.
Wojtus96:
--- Quote from: manero on August 20, 2010, 12:04:45 PM ---Wojtusiu trafiłeś w miejsce gdzie logika nie gości. Polskie subforum. Mimo to znajdziesz tu całą masę wątków poświęconych kreacji postaci. Część z nich zawiera gotowe buildy które w większości są do dupy, ale na początek Ci wystarczą.
--- End quote ---
Åadna panienka ;) W tym temacie nie ma konkretnych postaci. ChciaÅ‚bym takÄ… co dam rade zaÅ‚atwić każdego mobka ;]
Marszalek:
Mehehe - Zaśmiał się Marszałek okrutnie, walnąwszy swą marszałkowską lagą o podłogę.
Na pierwszą postać polecam Crafter/Burster SG ale zapewne po zapoznaniu się z mechaniką gry odkryjesz, że jest ta postać całkowicie z dupy i do dupy (tak jak ja ;)). Każdego moba ubijesz o ile bedziesz miał odpowiedni lvl i ekwipunek.
Nie wspomnę tu o PK bo by mnie głowa rozbolała od wnerwiania się na tych wszystkich debili, którzy z wielką radochą ubijali mnie co i rusz kiedy se sobie expiłem na skorpionach i szczurkach kiedy to miałem swój piękny i pożałowania godny 1 lvl...
Wracając do tematu na początek najlepszy będzie Crafter/Burster SG, którego buildów masz zatrzęsienie na forum.
Moby ubijesz (raczej).
nazario:
witam
czytajac to forum zauwazylem sporo wzmianek o altach , ktore w wiekszosci przypadkow sa potrzebne ( do profek etc) i stad moje pytanie czy da sie jakos samemu przenosic itemy miedzy swoimi altami ( poza zostawianiem ich w jakims ukrytym miejscu bo zanim relogne mija chyba 10 m ( tyle ten cooldown okolo wynosi) lub wzglednie czy da sie jakos samemu pokazac altowi polozenie swojego namiotu
wiem ze mozna jakims programem uruchomic 2 fallout naraz i sobie poradzic ale podobno to nielegalne a chodzi mi o dozwolone srodki
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version