Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
jan0s1k:
--- Quote from: Wojtus96 on August 19, 2010, 08:12:32 PM ---Elo mam pytania dotyczace tej gry.
1. Jak tutaj siÄ™ expi i jaki jest max lvl?
2. Czy jest tu serwer nopvp czy pvp i pk?
3. Czy można miec guilde?
4. SÄ… tu eventy?
5. Jakie sÄ… klasy postaci i jakÄ… mi polecacie na poczÄ…tek?
To tyle czekam na odpowiedzi. Pozdro! :)
--- End quote ---
za dużo w wowa sie nagrałeś ;p
1. jest duzo sposobow na poczatek ci polecam na questach, jest wiele poradników o tym...
2. pvp i pk
3. guilde czy jak ty tam napisałeś nie, gangi - tak i owszem
4, jak sie gm'om zachce to czasem robiÄ…
5. jak uważasz, każdemu coś innego sie podoba ale na lonera polecam ci sg out i fa/doc
Wichura:
1. Głównie tłuczenie żyjątek, są też questy, ale na razie niewiele. Maksymalny level to 21.
2. PvP i PK, a także antyPK - to samo, tylko inaczej nazwane.
3. Co mieć? Można należeć do gangu, to chyba o to chodzi.
4. Są. Organizowane przez GMów, a także przez graczy. Na tych pierwszych wszyscy strzelają do wszystkich, o cokolwiek by chodziło. O tych drugich prawie nikt nie wie, bo robi się je właśnie po to, żeby nie strzelać do siebie.
5. Napierdalator, Nakurwiacz, Napieprzaniec ... A na poważnie - nie ma tu predefiniowanych klas postaci typu paladyn, wojownik z aksem czy druid z różdżką. Ludka komponujesz za pomocą systemu SPECIAL, Traitów i otagowanych skillów.
Pytanie o (nie)znajomość Falloutów singlowych wydaje mi się zbędne.
Fleczer:
--- Quote from: Wichura on August 19, 2010, 08:56:08 PM ---2. PvP i PK, a także antyPK - to samo, tylko inaczej nazwane.
--- End quote ---
Grą która prezentują gangi typu TTTLA, to pieknie to okresliłeś.
Wojtus96:
--- Quote from: jan0s1k on August 19, 2010, 08:52:08 PM ---za dużo w wowa sie nagrałeś ;p
--- End quote ---
Nie grałem nigdy w World of Warcraft, bo to słabiutka gra, wole bardziej coś kreatywniejszego.
--- Quote from: Wichura on August 19, 2010, 08:56:08 PM ---Pytanie o (nie)znajomość Falloutów singlowych wydaje mi się zbędne.
--- End quote ---
Ojciec grał, ja nie ale płyte mam.
Jaka postać zrobić?
Rejfyl:
Spytaj ojca, niech Ci doradzi:P
Jest na forum temat - nasze buildy.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version