Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Wichura:
Nie uda się postawić namiotu tak, żeby na mapie z nim było coś jeszcze. Kiedy stawiasz namiot generowana jest nowa lokacja, o ile pamiętam jest pięć czy sześć wersji "namiotowej" mapy - na płaskim, otoczony górami, nadmorski (świetnie wygląda), w ruinach miejskich i coś tam jeszcze.
Jeśli miejsce jest nieodpowiednie, wyjdź z lokacji i wejdź w to samo miejsce, może załaduje się inna niż ta z jaskinią i uda się zrobić namiot.
TheRiot!:
DAÅO SIĘ ( przed wipem na 100% ) mieć NPC na tencie :>
nieatakujące krowy wyglądały nieziemsko + exp z ich shitów :p
Wichura:
Chyba nadal się da - jak w lokacji są jakieś NPCe i machniesz namiot, wędrują z tobą do niego. Osobiście nie sprawdzałem, ale podczas holowania nubów w celu rozbicia namiotu zdarzało się coś takiego.
Ciekawe czy można mieć dodatkowy makabryczny schowek, jak trafi się na enco gdzie leżą zwłoki jakiejś babki i pętają się żyjątka? Choć wydaje mi się, że po jakimś czasie to wszystko znika, więc lepiej nie trzymać tam nic cennego :>
TheRiot!:
o ile się nie myle, wszystkie martwe ciała znikają po jakimś czasie, więc to zły pomysł.
Takie kr.owki są dobre dla gówna - dałem gościowi wysprzątać tego ' brudnego ' tenta i wyłapał z 2k expa :D
kazixxs10:
Ile kosztuje http://www.fo2238.fodev.net/wiki/Fuel_Cell_Controller bo chce kupić to .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version