Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Mati:
Gunsmith (Small guns)[3] mam problem dołączylem do raidersów i jak wczesniej napisalem nie mam opcji naucznia sie lvl3 mimo iz spelniam wymagania
kazixxs10:
Może żle klikasz :P
Dycha:
Mam pytanie. Jak chciałem coś napisać w grze to nie wiem jakim sposobem zacząłem pisać po rusku, może przez przypadek wcisnąłem jakiś klawisz odpowiedzialny za zmianę języka, wie ktoś jak powrócić do języka polskiego?? Z góry dzięki.
Pazoxi:
--- Quote from: Dycha on August 10, 2010, 09:22:23 PM ---Mam pytanie. Jak chciałem coś napisać w grze to nie wiem jakim sposobem zacząłem pisać po rusku, może przez przypadek wcisnąłem jakiś klawisz odpowiedzialny za zmianę języka, wie ktoś jak powrócić do języka polskiego?? Z góry dzięki.
--- End quote ---
Shift+Ctrl
Zmiana języków.
> Byłem pierwszy Wichura D:
Kid_Blue:
Witajcie
Mam pytanie o namiot
Słyszałem gadkę dwóch kolesi którzy gadali o postawieniu namiotu na terenie z grotą. Pomyślałem sobie, że ja także spróbuję, bo nie wiedziałem czy to na prawdę jest możliwe. Ostatecznie znalazłem teren pod budowę namiotu. Biorę Science na moich 10 skórach i informuje mnie tak: This is not a suitable place to build a camp, look for a better place.
I mam w zwiÄ…sku z tym pytania.
1. Czy można w takich miejscach stawiać namiot?
2. Jeśli tak, to co robie źle?
Nie ukrywam, że chciałbym mieć coś w stylu dodatkowego schowka ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version