Other > Zaginione holotaśmy

Pytania początkujących

<< < (241/395) > >>

Mati:
Gunsmith (Small guns)[3] mam problem  dołączylem do raidersów i jak wczesniej napisalem nie mam opcji naucznia sie lvl3 mimo iz spelniam wymagania

kazixxs10:
Może żle klikasz :P

Dycha:
Mam pytanie. Jak chciaÅ‚em coÅ› napisać w grze to nie wiem jakim sposobem zaczÄ…Å‚em pisać po rusku, może przez przypadek wcisnÄ…Å‚em jakiÅ› klawisz odpowiedzialny za zmianÄ™ jÄ™zyka, wie ktoÅ› jak powrócić do jÄ™zyka polskiego??  Z góry dziÄ™ki.

Pazoxi:

--- Quote from: Dycha on August 10, 2010, 09:22:23 PM ---Mam pytanie. Jak chciaÅ‚em coÅ› napisać w grze to nie wiem jakim sposobem zaczÄ…Å‚em pisać po rusku, może przez przypadek wcisnÄ…Å‚em jakiÅ› klawisz odpowiedzialny za zmianÄ™ jÄ™zyka, wie ktoÅ› jak powrócić do jÄ™zyka polskiego??  Z góry dziÄ™ki.

--- End quote ---

Shift+Ctrl

Zmiana języków.

> Byłem pierwszy Wichura D:

Kid_Blue:
Witajcie

Mam pytanie o namiot

SÅ‚yszaÅ‚em  gadkÄ™ dwóch kolesi którzy gadali o postawieniu namiotu na terenie z grotÄ…. PomyÅ›laÅ‚em sobie, że ja także spróbujÄ™, bo nie wiedziaÅ‚em czy to na prawdÄ™ jest możliwe. Ostatecznie znalazÅ‚em teren pod budowÄ™ namiotu. BiorÄ™ Science na moich 10 skórach i informuje mnie tak: This is not a suitable place to build a camp, look for a better place.

I mam w zwiÄ…sku z tym pytania.

1. Czy można w takich miejscach stawiać namiot?
2. Jeśli tak, to co robie źle?

Nie ukrywam, że chciałbym mieć coś w stylu dodatkowego schowka ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version