Witam. Mam taki mały problem. Czy jeśli nie mogę wziąć perka (konkretnie bonus rate...) bo mam za mało inteligencji a na 15 lvl wezmę gain Intelligence to czy będę mógł wziąć tego perka na 18 lvl? P.S Jakby ktoś nie pamiętał to BROF jest właśnie od 15 levela.
Przez chwilę myślałem o kliknięciu na 'report to moderator' za bluźnierstwo Trzeba pamiętać, że to tylko Beta i jeszcze wiele usprawnień i modyfikacji przed nami.Także podbijam (bump) to pytanie.
Another example. Big fight, I FA myself, but fail my doctor because I am high level. I am hit by some critical hit and I have -13HP. Just after that we win the fight. Good! But... Nobody have stim left, and those who haven't use their doc fail on me too, because I am still high level and none of them have 210 doctor. [/qoute]Ponoc jest jakas zaleznosc miedzy poziomem chara a wymaganym skillem doktora? Ma ktos formułkę?
Zobaczcie ile jest teraz rzeczy do blokowania pekerów, antyoverpowered i antyexploit. A kto nawet na pół prywatnym serwie będzie łamał te reguły I po co. Wiadomo, że zostają raczej gracze bardziej zainteresowani a tym samym mający więcej szacunku do gry.
Nie wiem czy wiesz, ale w tej grze są gangi.Każda kasa jest ważna.Bug = bycie bardziej przygotowanym do walki, więc nie dziw się że są ludzie którzy znjąc buga najpierw nafarmią sobie 999 milionów, a później może coś o tym pomyślą.
EEeeee - takie pytanko - jak załączyć to coś - co pokazuje - ile hp straciliśmy - (taki napis nad głową) np - 100 albo cuś?