Pytanko o reputację w miastach. Chwilowo uczyniłem z Den moje ulubione miejsce PvP i po zabiciu paru graczy zauważyłem, że reputacja zaczęła mi dość regularnie spadać. W tej chwili mam -350 (Antipathy) i wygląda na to, że może spadać dalej po każdym "fragu". Dojdzie do tego, że przy -1500 zacznie do mnie strzelać cała okolica :/ Pytanie brzmi - co z tym zrobić, czy da się to jakoś obejść aby dalej tam mordować (wyłącznie graczy) i nie stać się za tydzień wrogiem publicznym nr. 1? Ewentualnie, jak podnieść reputację w Den, aby to wyrównać, nie stając się automatycznie wrogiem w praworządnych lokacjach jak Hub/NCR gdzie też muszę czasami bywać. EDIT: zauważyłem, że po paru godzinach przerwy od grania zrobiło się z -350 na -325, czyżby jakaś "regeneracja" w drugą stronę?
moze to moje gdybanie ale jak ktos jest w slaversach a do niego strzelasz to w den spada karma LUB jesli zabijesz dana osobe ktora jest w danej chwili kontrolerem miasta
to czech z VSB albo TheHawks ^^ (nie powiem dokładnie bo colorizingu nie mam przed soba)
"yhaaa!"