Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
Hydro:
Czy companion (np. brahmin) może podróżować za pomocą pociągu?
Far Go Trader:
Wie ktoś co jest na wyposażeniu bazy Gasstation Camp? Na wiki nie jest rozpisana, a byłbym zainteresowany jej kupnem.
Janusz2238:
Co jaki czas respawniją się martwi NPC? Chciałem kupić strzykawki od Julesa, ale ten, nie żyje...
Wichura:
--- Quote from: Far Go Trader on July 29, 2010, 10:02:32 AM ---Wie ktoś co jest na wyposażeniu bazy Gasstation Camp? Na wiki nie jest rozpisana, a byłbym zainteresowany jej kupnem.
--- End quote ---
Owoce, fibersy, mięsko (ze stołu w namiocie). I jakieś tam szafki pokitrane po namiotach i domku. Jedna z lepszych baz jeśli o stosunek cena/możliwości (pojemność, surowce etc.) idzie.
--- Quote from: Janusz2238 on July 29, 2010, 10:36:11 AM ---Co jaki czas respawniją się martwi NPC? Chciałem kupić strzykawki od Julesa, ale ten, nie żyje...
--- End quote ---
Zależy od NPCa o ile wiem, niektórzy co 10 minut, niektórzy co pół godziny, a może jeszcze inaczej. Możesz nękać GMa za pomocą "+requesthelp OMG they killed Kenny" albo na IRCu.
Rizmo:
Jak nabić reputację u Slavers ? - potrzebuje jakichś 70 pkt - zrobiłem questa od Mordinos, ale wczesniej miałem -100 więc nie wystarczyło. Nie interesuje mnie zostanie Slaverem.
Alternatywnie - czy jesli znajdę kogoś kto ma dostęp do bazy raidersów to idąc z nim będe mógł zobaczyć się z NPC od gunsmitha i zrobić lvl3 gunsmith ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version