Other > Zaginione holotaśmy
Pytania początkujących
TheRiot!:
daj kole metzgerowi ( nie pamiętam tego szkopskiego rzeźnika ), może to ci podniesie
manero:
Zabijaj ludzi z frakcji VC, graczy albo NPC. Co do NPCów nie mam pewności, poza tym ich patrole są mocne więc chyba lepiej atakować karawanę. Możesz też próbować błagać GMów, sugeruje Izuala. Miałem tą samą sytuację co Ty. Pomógł Izual. Nie pomogli polscy ;)
Rizmo:
Ehh, im dłużej w to gram tym bardziej mi się zlewa Fallout z tibią, a bardzo nie chcę żeby mi się dobre wspomnienia z F1, F2 zamieniły w tibię...
vilaz:
--- Quote from: Rizmo on July 29, 2010, 02:35:39 PM ---Ehh, im dłużej w to gram tym bardziej mi się zlewa Fallout z tibią, a bardzo nie chcę żeby mi się dobre wspomnienia z F1, F2 zamieniły w tibię...
--- End quote ---
Przez chwilę myślałem o kliknięciu na 'report to moderator' za bluźnierstwo :) Trzeba pamiętać, że to tylko Beta i jeszcze wiele usprawnień i modyfikacji przed nami.
Także podbijam (bump) to pytanie.
--- Quote ---Alternatywnie - czy jesli znajdę kogoś kto ma dostęp do bazy raidersów to idąc z nim będe mógł zobaczyć się z NPC od gunsmitha i zrobić lvl3 gunsmith ?
--- End quote ---
TheRiot!:
nie, wejdziesz do bazy i cie zabijÄ…
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version