fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 23, 2024, 07:26:44 pm
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 2 3 [4] 5

Author Topic: Par otazek  (Read 12617 times)

Re: Par otazek
« Reply #45 on: January 18, 2011, 04:20:33 am »

Zdarec, ví někdo co se dá najít v The Glow? Někdo mi řikal, že náboje do gaussovky, je to pravda?

A dál by mě taky zajímalo, jak se dá craftit micro fusion cell s počítače v Maripose.

Díky za odpovědi.
« Reply #46 on: January 18, 2011, 05:30:59 pm »

Ano je to pravda , dá se tam najit Ammo do Gaussa a este Item Stealth Boy (+60 sneak)
« Reply #47 on: January 22, 2011, 12:01:17 pm »

Hele co udelaly s brahminama? Vypada to,ze ted jsou jeji kuze cenny zbozi... Uz tak  skoro tyden se pokousim nekde sehnat nejaky na stan a nic,nikdo je nema :D
« Reply #48 on: January 22, 2011, 01:26:27 pm »

sežen si bazuku a najdi si enkounter, kde je brahmín plno a nebo vem bazuku do města s brahmínama například modoc a pošli raketu do hloučku brahmin na zemi by měli být kůže
« Reply #49 on: January 22, 2011, 03:30:49 pm »

Je pravda, že v náhodnejch encounterech na brahminy narazíš opravdu pomálu. Ale často se stane, že když obchodníkům dojdou nový věci, tak se u nich oběví i kůže (z mý zkušenosti v rozmezí 2-9 kusů). Ale musíš mít štěstí, bejvaj docela rychle vykoupený. A taky to podle mě dostávaj jen některý obchodníci. S určitostí můžu říct, že to mívá dost často Jargo v Adytu. Posledně sem jich u něj koupil 8 najednou.

Mayck

• Rotator
  • ...shhhh...
« Reply #50 on: January 22, 2011, 03:51:41 pm »

Já mám stan u modocu a na málo náhodnejch setkání s brahmínama si opravdu stěžovat nemůžu, bezmála každý třetí. Kdybych nebyl línej tak jejich kůže jezdim prodávat na jih.
« Reply #51 on: January 22, 2011, 05:12:19 pm »

Jo ja to postupne uz zkoupil od obchodniku,ale byl to peknej opruz,clovek se bal,aby mu to nekdo necornul nebo ho nekde nezabily coz se me mimochodem 2x stalo :D.Takze uz jsem taktez hrdym majitelem stanu...
Jinak ohledne tech lokaci,ja kdyz hraval pred asi rokem,tak kolem NCR se spawnovaly celkem hodne,ale prave ze tedkon sem na ne narazil za celou dobu jen 1x..
« Reply #52 on: January 28, 2011, 01:01:24 pm »

- Přidán další config specifický pro 2238, kde si jde nastavit pár věcí a hlavně přednastavit míření na oči atp.

viz posledni update..

Neprijde vam to trosku trapny?? Pred par mesicema za tohle mazaly ucty a ted to hodi do hry jako novinku....
Tim jeste vic nahravaj kretenskym rusackym a polskym pkckum..

Bantz

• Mao!Mao!
    • Gang VŠB
« Reply #53 on: January 28, 2011, 03:08:39 pm »

Pozor, teď je situace odlišná. Banováno bylo proto, že to byl third party prgram, který neměli všichni a ti, co ho měli, byly v hodně velký výhodě. Teď tuhle možnost mají všichni. Takže teď má nováček alepsoň stejný šance jako oscopovaný PK.
« Reply #54 on: January 28, 2011, 03:19:33 pm »

Jo a ted je to zas o tom,kdo zmackne driv cudlik :D,me osobne to prijde trapny (myslim funkci jako takovou),protoze to ti je pak mirici system uplne k nicemu...

Bantz

• Mao!Mao!
    • Gang VŠB
« Reply #55 on: January 28, 2011, 03:22:11 pm »

O čem je pvp?
Podle mě o buildu, o taktice a o dobrém pohybu characteru.
Ne o tom, kdo rychlejc kliká v mířícím módu.

Sarakin

• Zmikundik
    • Vault šílené brahmíny
« Reply #56 on: January 28, 2011, 04:37:01 pm »

Keby sa to nedalo obist, tak ja by som to kludne nechal tak ako to je vo vanilla interface. Predsa len,cas kym kliknes,simuluje to "mierenie" do urcitych partii tela.
Kedze to tak ale nebolo, je len spravne ze devovia sa rozhodli spristupnit tuto funkciu kazdemu hracovi, takze to uz nebola domena len kretenskym rusackym a polskym pkckum
The sanctity of this forum has been fouled

[19:41:06] <@JovankaB> einstein said we dont need name colorizing
« Reply #57 on: January 31, 2011, 02:28:48 am »

Zdarec, ve wiki se ohledně koupi báze píše, že s danym traperem mam promluvit když u mě bude stát pár (dva až tři) členové gangu. To si jí nemůžu koupit když tam budu sám? Musim sehnat pár lidí?
Díky za odpověď.
« Last Edit: January 31, 2011, 02:30:50 am by hanzi »

Mayck

• Rotator
  • ...shhhh...
« Reply #58 on: January 31, 2011, 11:12:28 am »

Zdarec, ve wiki se ohledně koupi báze píše, že s danym traperem mam promluvit když u mě bude stát pár (dva až tři) členové gangu. To si jí nemůžu koupit když tam budu sám? Musim sehnat pár lidí?
Díky za odpověď.
Přesně tak, musíš sehnat pár lidí. (ten systém bází by už chtěl překopat)
« Reply #59 on: April 16, 2011, 02:00:52 am »

Cus už sem tu někde parkrat četl o wipe ... kdy by to tak mělo bejt ?

a ešte takova technická .. jak se dostat  bezpečne k Zairusovi v Brokenhills abych se mohl naučit Demolition Expert rank 1 ? většinou končim po načtení lokace
make fun .. not harsh
Pages: 1 2 3 [4] 5

Page created in 0.099 seconds with 22 queries.