Other > Československé fórum
Par otazek
Deathmann:
Ty vole tak to je pekne blby,ja si myslel,ze kdyz tam to both (obe),tak ze to bude raltime a kdyz zmacknu nejaky tlacitko,tak se me to prepne na tahy...
Mayck:
--- Quote from: Bantz on January 15, 2011, 04:42:36 pm ---Je tam rozdíl. Pokud máš zaškrtnutej Real Time, tak nikdy nikomu nevlezeš do TB combatu a naopak.
--- End quote ---
Timhletim si nejsem úplně jistej... teda mě se jednou povedlo vlíst do RT encouteru někomu ikdyž jsem měl zaškrtnutý TB (ale je pravda, že se mi to stalo jen jednou)
Bantz:
Ja sem tomu taky nevěřil, ale pak jsem to přehodil na RT only a od tý doby jsem neměl jedinej TB.
--- Quote from: Deathmann on January 15, 2011, 07:24:06 pm ---Ty vole tak to je pekne blby,ja si myslel,ze kdyz tam to both (obe),tak ze to bude raltime a kdyz zmacknu nejaky tlacitko,tak se me to prepne na tahy...
--- End quote ---
Tohle bohužel nejde no.
Matt:
Zdar jak je možný, že na mě při obchodování ve vnitřním městě ve VC zaútočili guardi? Obchoduju tam pořád a nikdy se mi to nestalo, měl jsem dost věcí tak bych nerad aby se to opakovalo. Okolo se pohybovali akorát 2 hráči. Napadá mě jedině vytažená pistole (mám jí tam vždycky), ale na tu by mě někdo upozornil jako v bance atp.
Plech:
a nezautocil si na zlodeje? a nebo na tebe nestrileli straze ale nejaky hraci...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version