Other > Polskie Pustkowia

Servery FOnline

<< < (25/27) > >>

White150:
Najpierw bylo o fovie teraz o turach?

wrednypiwosz:
To już zostało ustalone, nie nadążasz.

Floodnik:

--- Quote from: wrednypiwosz on April 20, 2013, 06:57:53 pm ---W jaki sposób przestaje istnieć, jak widoczność jest globalna, bez znaczenia czy jest się za ścianą czy głazem? Będąc przy girdzie, widzę gracza z drugiego końca mapy, mimo że pomiędzy jest budynek, śmieci i ściany...

--- End quote ---
No tak, źle mnie zrozumiałeś :P Mówiłem o 2238, gdzie jest możliwe utracenie kogoś z pola widzenia. Chodzi mi o to, czy da się tutaj stworzyć WH.

wrednypiwosz:

--- Quote from: Floodnik on April 20, 2013, 07:26:02 pm ---No tak, źle mnie zrozumiałeś :P Mówiłem o 2238, gdzie jest możliwe utracenie kogoś z pola widzenia. Chodzi mi o to, czy da się tutaj stworzyć WH.

--- End quote ---
Tak. W każdej grze da się stworzyć WH. W końcu te ograniczenie jest tylko na konkretnego gracza.

White150:
Za czym niby nie nadazam? :D Ty zmieniles temat, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale tla ma "przypominac" fallouta 2, choc mozna sie tutaj klocic ze jedank nie przypomina. Fov is fine as it is i ciesze sie ze nie ma tego zjebanego gdzie stojac plecami do kogos juz go nie widziales. Dobry fiuczer ale nie na gre w izometrii.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version