Other > Polskie Pustkowia

Walki floaters vs centaurs, pytanie.

<< < (2/5) > >>

wrednypiwosz:

--- Quote from: Sorisso on March 08, 2013, 09:26:27 pm ---na gatling najlepiej kupic/znalesc bp na dynamit, wziasc profesje demilition expert, zrobic alta ze steal/traps, traps skill (niewiem dokladnie ile, ja mam 180), kupic deto parts w redding albo od graczy, zrobic dynamity i okradajac wsadzac dla enclave dynamit, czekasz az wybuchnie i drugi zlotuje i okradasz tego drugiego z gatlinga co zabral lot

--- End quote ---

Nie pisałbym tego na forum. Przyjdzie Jovanka i się skończy... Niszczysz tym gospodarkę!

JovankaB:

--- Quote from: wrednypiwosz on March 09, 2013, 10:05:10 am ---
--- Quote from: Sorisso on March 08, 2013, 09:26:27 pm ---na gatling najlepiej kupic/znalesc bp na dynamit, wziasc profesje demilition expert, zrobic alta ze steal/traps, traps skill (niewiem dokladnie ile, ja mam 180), kupic deto parts w redding albo od graczy, zrobic dynamity i okradajac wsadzac dla enclave dynamit, czekasz az wybuchnie i drugi zlotuje i okradasz tego drugiego z gatlinga co zabral lot

--- End quote ---

Nie pisałbym tego na forum. Przyjdzie Jovanka i się skończy... Niszczysz tym gospodarkę!
--- End quote ---

--- Quote from: Sorisso on March 08, 2013, 09:26:27 pm ---Niech ci bd :P

--- End quote ---

;D

manero:

--- Quote from: JovankaB on March 09, 2013, 12:57:31 pm --- ;D

--- End quote ---

http://fodev.net/forum/index.php/topic,28050.msg241437.html#msg241437

;D

kompreSor:

--- Quote from: manero on March 09, 2013, 02:53:42 pm ---http://fodev.net/forum/index.php/topic,28050.msg241437.html#msg241437

;D

--- End quote ---
ale ty płaczesz z powodu Idling, a to dobry pomysł, brakuje tylko milicji w TC i gra będzie świetna.

Wichura:

--- Quote from: kompreSor on March 09, 2013, 09:59:30 pm ---brakuje tylko milicji w TC i gra będzie świetna.

--- End quote ---
Bez sensu, po co idlerom z NCR milicja i TC? Przeciez chyba nikt wiecej nie zostal na serwerze, wyniesli sie drwale, malpy, a nawet casuale, zacheceni swietnoscia gry oczywiscie.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version