Other > Polskie Pustkowia
Walki floaters vs centaurs, pytanie.
Gorgy:
--- Quote from: Mtax on March 08, 2013, 06:23:58 pm ---Wiem, jakież to trudne, więc wyręczę cię koszmarnie trudnym użyciem klawiatury, z domieszką myślenia: http://fo2238.fodev.net/wiki/Gatling_laser
Tak wgl. jaki masz lvl?
--- End quote ---
Nie popuść z wrażenia :)
Jestem nowym graczem a ty mi wrzucasz stronę z Wiki z droptabelami. I jak twoim zdaniem nowicjusz ma takie coś zabić? Zaflamerować na śmierć?
Dobijam 16 poziom i jakoś leci do przodu.
Bardziej zależało mi na poradniku newbie friendly, przykładowo ten autorstwa Sorisso, dziękuję.
racoon:
--- Quote from: Gorgy on March 09, 2013, 11:08:17 pm ---Nie popuść z wrażenia :)
Jestem nowym graczem a ty mi wrzucasz stronę z Wiki z droptabelami. I jak twoim zdaniem nowicjusz ma takie coś zabić? Zaflamerować na śmierć?
Dobijam 16 poziom i jakoś leci do przodu.
Bardziej zależało mi na poradniku newbie friendly, przykładowo ten autorstwa Sorisso, dziękuję.
--- End quote ---
uzyj mozgu i kup gatlinga na forum. taki to trudny i skomplikowany proces ktorego na ktory newbie nie moglby nigdy wpasc?
Gorgy:
--- Quote from: racoon on March 09, 2013, 11:16:31 pm ---uzyj mozgu i kup gatlinga na forum. taki to trudny i skomplikowany proces ktorego na ktory newbie nie moglby nigdy wpasc?
--- End quote ---
Nie używam handlu z innymi graczami w tej grze, przejechałem się na tym kilka razy (jeszcze w 2010, teraz nie ryzykuję).
Poza tym jak już musisz tak dopierdalać innym to przynajmniej postaraj się używać podstawowych zasad ortografii, bez tego nie jesteś odbierany na poważnie :)
Jak w tych czasach trudno nawet o proste rady w głupiej gierce bez narażania się na ostrzał zakompleksionych siedemnastolatków. Kończę z wami bo mnie męczycie.
Przy okazji: Racoon, dzięki za pomoc z tym radiem. Przydała się.
soulshine:
--- Quote from: racoon on March 09, 2013, 11:16:31 pm ---uzyj mozgu i kup gatlinga na forum. taki to trudny i skomplikowany proces ktorego na ktory newbie nie moglby nigdy wpasc?
--- End quote ---
mmmmm prawdziwy erudyta na forum, klap klap.
--- Quote from: Gorgy on March 09, 2013, 11:51:34 pm ---Nie używam handlu z innymi graczami w tej grze, przejechałem się na tym kilka razy (jeszcze w 2010, teraz nie ryzykuję).
Poza tym jak już musisz tak dopierdalać innym to przynajmniej postaraj się używać podstawowych zasad ortografii, bez tego nie jesteś odbierany na poważnie :)
Jak w tych czasach trudno nawet o proste rady w głupiej gierce bez narażania się na ostrzał zakompleksionych siedemnastolatków. Kończę z wami bo mnie męczycie.
Przy okazji: Racoon, dzięki za pomoc z tym radiem. Przydała się.
--- End quote ---
nie zniechecaj sie, gra nie jest glupia, a dzieciakow po prostu ignoruj.
racoon:
--- Quote from: Gorgy on March 09, 2013, 11:51:34 pm ---Nie używam handlu z innymi graczami w tej grze, przejechałem się na tym kilka razy (jeszcze w 2010, teraz nie ryzykuję).
--- End quote ---
to mnie rozbawilo. jak mozna nie handlowac z kims w grze mmo bo 3 lata temu sie przejechales. skad mialem wiedziec ze zaryzykowanie 3k kapsli to dla ciebie rzecz niemozliwa? expij sobie dalej flamerem, powodzenia.
co do handlu, ostatnio kupilem turbo plasma rifle, i jakis gm dla funu mi ja zabral. stracilem 500k kapsli tylko i bozara. wszystko ok, ale dlaczego nie moge sie dowiedziec od zadnego gm niczego? kurwy nie wiedza o co chodzi, kazda jedna.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version