Rzeczywiście granie w tą, nazwijmy to grę, to istna katorga od pewnego czasu. Gra powinna sprawiać przyjemność, a póki co widzę że zmiany są wprowadzane wręcz przeciwnie do tej idei. Gracz musi:
1. Marnować mnóstwo czasu na krafcenie itemów - co wiąże się z tym że musi przychodzić co chwile i jak ostatni frajer klikać na skałki żeby zobaczyć czy to nie jest depleted; a kompletnie nie rozumiem tego, jako że niektórzy gracze nie mogą zdobyc pieprzonej skałki żeby cokolwiek skrafcić, bo inni siedzą całymi dniami w kopalni i wszystko zabierają; cooldowny są wolne ale nic nie można konkretnego zrobić;
2. Co do cooldownów; również straszna paranoja; cooldown na repair jest tego idealnym przykładem jak Devsi traktują graczy - czyli że im na nich kompletnie nie zależy - męczyć ich takim czymś, strach pomyśleć jak ktoś musi naprawić kilkadziesiąt rzeczy; nie wspomne juz o cooldownach na craft, zbieranie - załóżmy mam akurat cały dzień wolny, i zechcę sobie nazbierać toche sprzętu, pocrafcić, to nie mogę, bez kilkudziesięciu altów ta gra nie ma sensu. Devsi promują alty, wielkie gangi, ale kompletnie nie promują kilkuosobowych teamów którzy chcą sobie pograć i coś osiągnąć w tej grze. Przez co w grze zostają same największe gangi, ci samotnie grający odchodzą, bo nie są w stanie cokolwiem w tej grze osiągnąć, jakieś questy za 200 xp wielka mi pomoc
Miałem w swojej frakcji 6 osób, zostałem tylko ja, a i tak włączam tą gre na 5 min poczym stwierdzam że to strata czasu, tak jak stwierdzili ci z mojej frakcji. A dlaczego? Chcieć coś osiągnąć w grze tak oferowanej trzeba mieć kilkadziesiąt altów, mnóstwo czasu żeby cokolwiek sobie zrobić - zajmuje to gigantyczną sumę czasu żeby zdobyć sprzęt, który straci się w kilka sekund
JEDYNE co ta gra oferuje, to przyście na bluesuit do NCR i postać sobie. TO WSZYSTKO, dziękuje za uwage; nie chce mi sie teraz wypisywać całe mnóstwo innych głupot tej gry, ale jak już pisałem , gra powinna dawać przyjemność z grania, co sprawi że następnego dnia z chęcią znowu ja włączymy. A tutaj to jest zupełnie coś na odwrót, włączamy ją tylko z sentymentu!!!