Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (7/84) > >>

Stuntman:
Licznik nie zejdzie na 0 :P Ja wróciłem do gdy po kilku miesiącach i nie jest tak źle, raz na tydzień można zrobić sesję z kumplami. Nie wymagam więcej niż PvE na turach, ze sprzętem nie ma problemu. Akurat nie wpadliśmy przez 5-6h godzin na żadnego pkera dużo mocniejszego od nas. Sprzęt dla big gunnera i elektryka jest, a skałki kopaliśmy raptem 5 razy przez cały czas. Większość czasu przebywaliśmy na enco.

Ta gra ma niepowtarzalny klimat, ale jeśli chodzi o serwery to 2238 ma monopol.

Problem ze sprzętem mają osoby, które ciągle giną.

manero:

--- Quote from: Stuntman on February 25, 2013, 01:05:24 pm ---Ja wróciłem do gdy po kilku miesiącach i nie jest tak źle, raz na tydzień można zrobić sesję z kumplami....
Problem ze sprzętem mają osoby, które ciągle giną.

--- End quote ---

To ja powiem inaczej, problemu ze sprzętem nie mają osoby które grają raz w tygodniu.

Tylko co z tego? Ja również nie mam problemów ze sprzętem co jednak nie sprawia, że nie widze beznadziei systemu.

Stuntman:
Na 9 lvlu nie widzę przeciwności do gry...

Może znerfili możliwość natłuczenia w godzinę sprzętu na tydzień walk (i strat) ?

White150:

--- Quote from: Stuntman on February 25, 2013, 01:51:33 pm ---Na 9 lvlu nie widzę przeciwności do gry...

Może znerfili możliwość natłuczenia w godzinę sprzętu na tydzień walk (i strat) ?

--- End quote ---

Jesteś niedzielnym graczem i tyle. :P Z resztą ja również, tyle, że na serwerze 2238 nie grałem już bardzo dłuuugo...

wesan:

--- Quote from: Stuntman on February 25, 2013, 01:51:33 pm ---Na 9 lvlu nie widzę przeciwności do gry...

--- End quote ---

Stuntman, nawet nie wiesz jak się cieszę że są jeszcze tacy jak ty którzy wpadną na jakiś czas popykać z kumplami ( Zero sarkazmu) ale nie zrozumiesz o czym mowa, wszyscy wypowiający się w tym topicu grają lub grali wyciskając z gry wszystko, wiec gdy masz cały całokształt, bardziej uderzają cię zmiany na gorsze.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version