Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (39/84) > >>

xsarq:
otwórz menadżer pobierania w swojej przeglądarce i poszukaj opcji: "otwórz folder pobierania" lub czegoś w tym stylu.

Beret:
WÅ‚aÅ›nie to pobiera jakoÅ› tak dziwnie :/ No cóż, chyba Å›ciÄ…gnÄ™  jeszcze raz tylko przez Torrenta, bd chociaż wiedziaÅ‚ na 100% gdzie to mam, a z tym oby jednak siÄ™ nie zapisaÅ‚o bo tylko miejsca na dysku mi ukradnie :P

White150:

--- Quote from: Beret on April 17, 2013, 10:16:47 PM ---WÅ‚aÅ›nie to pobiera jakoÅ› tak dziwnie :/ No cóż, chyba Å›ciÄ…gnÄ™  jeszcze raz tylko przez Torrenta, bd chociaż wiedziaÅ‚ na 100% gdzie to mam, a z tym oby jednak siÄ™ nie zapisaÅ‚o bo tylko miejsca na dysku mi ukradnie :P

--- End quote ---

Szukaj TLA Mk2 Client.

W sumie nie rozumiem z czym miales problem, wystarczy download i zapisuje sie zazwyczaj w pobrane, pobieralem przez chrooma, opere i nie mialem problemow. :P

Doktor X:

--- Quote from: White150 on April 17, 2013, 07:55:12 PM ---Raczej nie, ale moze jak poprosisz moderatorow to zaloza, choc w sumie watpie. Jest maly dzial miedzynarodowy z 2-3 tematami i to w sumie tyle.

--- End quote ---

Liczyłem, że powstanie jakieś community bo bez wiki to tak troche ślepo grać tam - na początku jak już wyjdziemy na wordl map to jak i gdzie gromadzić swoje itemy, jest jakiś namiot czy coś w tym stylu, żeby nie latać ze sprzętem ?

wrednypiwosz:

--- Quote from: Doktor X on April 18, 2013, 02:59:58 PM ---Liczyłem, że powstanie jakieś community bo bez wiki to tak troche ślepo grać tam - na początku jak już wyjdziemy na wordl map to jak i gdzie gromadzić swoje itemy, jest jakiś namiot czy coś w tym stylu, żeby nie latać ze sprzętem ?

--- End quote ---
Z tego co pamiętam przy wyjściu jesteś informowany co możesz zrobić z rzeczami które dostajesz.
A to http://translate.google.pl/#ru|pl| to rozwiązuje bariery językowe.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version