Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
xsarq:
otwórz menadżer pobierania w swojej przeglądarce i poszukaj opcji: "otwórz folder pobierania" lub czegoś w tym stylu.
Beret:
Właśnie to pobiera jakoś tak dziwnie :/ No cóż, chyba ściągnę jeszcze raz tylko przez Torrenta, bd chociaż wiedział na 100% gdzie to mam, a z tym oby jednak się nie zapisało bo tylko miejsca na dysku mi ukradnie :P
White150:
--- Quote from: Beret on April 17, 2013, 10:16:47 PM ---Właśnie to pobiera jakoś tak dziwnie :/ No cóż, chyba ściągnę jeszcze raz tylko przez Torrenta, bd chociaż wiedział na 100% gdzie to mam, a z tym oby jednak się nie zapisało bo tylko miejsca na dysku mi ukradnie :P
--- End quote ---
Szukaj TLA Mk2 Client.
W sumie nie rozumiem z czym miales problem, wystarczy download i zapisuje sie zazwyczaj w pobrane, pobieralem przez chrooma, opere i nie mialem problemow. :P
Doktor X:
--- Quote from: White150 on April 17, 2013, 07:55:12 PM ---Raczej nie, ale moze jak poprosisz moderatorow to zaloza, choc w sumie watpie. Jest maly dzial miedzynarodowy z 2-3 tematami i to w sumie tyle.
--- End quote ---
Liczyłem, że powstanie jakieś community bo bez wiki to tak troche ślepo grać tam - na początku jak już wyjdziemy na wordl map to jak i gdzie gromadzić swoje itemy, jest jakiś namiot czy coś w tym stylu, żeby nie latać ze sprzętem ?
wrednypiwosz:
--- Quote from: Doktor X on April 18, 2013, 02:59:58 PM ---Liczyłem, że powstanie jakieś community bo bez wiki to tak troche ślepo grać tam - na początku jak już wyjdziemy na wordl map to jak i gdzie gromadzić swoje itemy, jest jakiś namiot czy coś w tym stylu, żeby nie latać ze sprzętem ?
--- End quote ---
Z tego co pamiętam przy wyjściu jesteś informowany co możesz zrobić z rzeczami które dostajesz.
A to http://translate.google.pl/#ru|pl| to rozwiązuje bariery językowe.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version