Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (40/84) > >>

White150:

--- Quote from: Doktor X on April 18, 2013, 02:59:58 PM ---Liczyłem, że powstanie jakieś community bo bez wiki to tak troche ślepo grać tam - na początku jak już wyjdziemy na wordl map to jak i gdzie gromadzić swoje itemy, jest jakiś namiot czy coś w tym stylu, żeby nie latać ze sprzętem ?

--- End quote ---

Po wyjsciu z camp mogles porozmawiac z hubologiem w tej stacji, dalby ci chyba 1000$, czy 500$ i ogolnie wskazowki co mozna robic. Ja zrobilem tak, ze poszedlem do Den i w banku kupilem skrzynke do ktorej umieszczalem swoje przedmioty (100$ za wejscie - tak jak na oryginalnym tla :D). Jakis czas temu kupilem sobie przedmiot "Transmiter", za pomoca ktorego mozna zalozyc mala kryjowke z 1 "szafka" (kosci). Kryjowke mozna zakladac tylko na encounterach z studnia, grobem. Po prostu schodzisz pod ziemie i uzywasz przedmiotu na sobie.

Z tego co wyczytalem to jest pelno zadan, ja poki co ogarnalem tylko kilka, bo nie gram zbyt dlugo, tylko tak od czasu do czasu sobie pochodze, pocrafce co nie co etc. Tez sporo nie wiem wiec najlepiej popytaj sie w sekcji offtop.

Aquare:

--- Quote from: Beret on April 17, 2013, 10:16:47 PM ---WÅ‚aÅ›nie to pobiera jakoÅ› tak dziwnie :/ No cóż, chyba Å›ciÄ…gnÄ™  jeszcze raz tylko przez Torrenta, bd chociaż wiedziaÅ‚ na 100% gdzie to mam, a z tym oby jednak siÄ™ nie zapisaÅ‚o bo tylko miejsca na dysku mi ukradnie :P

--- End quote ---
tlamk2.zip

wrednypiwosz:

--- Quote from: Beret on April 17, 2013, 10:16:47 PM ---WÅ‚aÅ›nie to pobiera jakoÅ› tak dziwnie :/ No cóż, chyba Å›ciÄ…gnÄ™  jeszcze raz tylko przez Torrenta, bd chociaż wiedziaÅ‚ na 100% gdzie to mam, a z tym oby jednak siÄ™ nie zapisaÅ‚o bo tylko miejsca na dysku mi ukradnie :P

--- End quote ---
Nie dziwnie, tylko do domyślnego katalogu.

Doktor X:
Niektórzy nie potrafią ogarnąć nawet własnej przeglądarki w kompie na to wygląda. Niedługo czas na klawiaturę i myszkę jeżeli tak ma to postępować.

Dozer:
Może chce ktoś wyrazić opinię w ankiecie? http://pollmill.com/f/fallout-online-player-voice-nk68r7k/answers.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version