Other > Polskie Pustkowia

Sad but true albo aktualny status FO2238

<< < (36/84) > >>

Nice_Boat:
maszrum - jak do tej pory nie daÅ‚o im to do myÅ›lenia, to nawet jakby populacja spadÅ‚a do samej jovanki, samiry i maycka to by nic nie zrobili. Ja mam wrażenie graniczÄ…ce z pewnoÅ›ciÄ…, że im (zwÅ‚aszcza jovance) nie chodzi o to żeby ten  server byÅ‚ dobry i popularny, tylko o to żeby udowodnić tym wszystkim graczom którzy byli z grÄ… na dobre i na zÅ‚e, ale odeszli bo paÅ‚a zostaÅ‚a przegiÄ™ta że devsi sÄ… zajebiÅ›ci a my jesteÅ›my gÅ‚upi i możemy im skoczyć. Taka czysta dziecinada, bo kolejne zÅ‚ote pomysÅ‚y jovanki pozostanÄ… niezauważone bo wszyscy grajÄ… na TLA, ale to nie znaczy że nie bÄ™dzie próbować.

IMO. tą grę zabiło po prostu przerośnięte ego/brak krytycznego podejścia dwóch-trzech osób.

Tomowolf:
Pytanie do Devów - kiedy zaczniecie odpowiadać na takie proste pytania od graczy bardziej lub mniej upierdliwych, bo jedyne odpowiedzi jakie widze to hurr durr na engrishowym forum i chwalenie się czego to nie zrobiliście, co?
Bo zdaje mi się, że ten płacz na 12 stron nie ma sensu, a i tak nam nie odpowiedzą i dalej będą się kłócić na engrishowym bo tam więcej przydupasów i ludzi którzy im dalej wierzą, w wizje która nie istnieje.
Smutne to, no ale co, padło to padło, trudno, myślałem że ktoś tu jeszcze ogarnia co wystarczy zrobić, no jednak to nie dochodzi do wszystkich, a te frustracje to oczywiście mistyfikacja.
Keep going.

Slr_Hubertus:
Siema moje ukochane nabzy tak tak to ja róbcie screeny jak to miał w zwyczaju maszrum. Dziwi mnie jedno narzekacie na to gówno zwane grą a dalej tu siedzicie a więc:

1. Albo macie 1 rdzeniowe tostery i ta "gra" to szczyt dla waszych maszyn.
2. Jesteście już tak uzależnieni obłąkani lub nawiedzeni (niepotrzebne skreślić) że ta gra zatrzymała wasz rozwój na etapie 2d pixeli.
3. "Twórcy" tej "gry" po cichu płacą wam astronomiczne pensje za granie w to gówno.
4. Jesteście męczennikami którzy lubią masochizm lubią narzekać zapewne kształt tej gry odzwierciedla wasze prawdziwe życie i dlatego jest wam tak bliska.

Niezależnie od powodów jakie was jeszcze trzymajÄ… przy tej "grze" to zdajecie sobie że jesteÅ›cie nienormalni?  :D Normalny czÅ‚owiek gra w coÅ› dopóki gra daje mu satysfakcje a później pierdolnie jÄ… w kÄ…t i szuka czegoÅ› nowego. Zapewne zaraz przyjdzie komisarz JovankaBE czy jak mu jej tam posypiÄ… siÄ™ bany albo zamknie ten topic no ale do tego czasu mam nadzieje że tygryski dotrzymacie mi towarzystwa :). A wracajÄ…c do JovankBE to niezÅ‚y burdel tu widzÄ™. Z najwiÄ™kszego nieudacznika który umie tylko : odbugować krowÄ™ dać bana zrespić tony gówna w danej lokacji zrobili devem to tylko Å›wiadczy jak ta "gra" nisko upadÅ‚a. Ale grajcie i pÅ‚aczcie dalej na tym forum z ogromnÄ… radoÅ›ciÄ… Å›ledzÄ™ codziennie tÄ… lekturÄ™ i byÅ‚o by mi przykro gdyby jej zabrakÅ‚o.

Mtax:

--- Quote from: Tomowolf on April 17, 2013, 03:15:35 PM ---Pytanie do Devów - kiedy zaczniecie odpowiadać na takie proste pytania od graczy bardziej lub mniej upierdliwych, bo jedyne odpowiedzi jakie widze to hurr durr na engrishowym forum i chwalenie się czego to nie zrobiliście, co?

--- End quote ---

Soon. :>

Wichura:

--- Quote from: Slr_Hubertus on April 17, 2013, 03:37:07 PM ---Ale grajcie i płaczcie dalej na tym forum z ogromną radością śledzę codziennie tą lekturę i było by mi przykro gdyby jej zabrakło.

--- End quote ---
Taki bystrzcha i nie wyśledził, że prawie nikt ze stękających w tym temacie nie gra na 2238? Dziwne.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version