Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
Nice_Boat:
maszrum - jak do tej pory nie dało im to do myślenia, to nawet jakby populacja spadła do samej jovanki, samiry i maycka to by nic nie zrobili. Ja mam wrażenie graniczące z pewnością, że im (zwłaszcza jovance) nie chodzi o to żeby ten server był dobry i popularny, tylko o to żeby udowodnić tym wszystkim graczom którzy byli z grą na dobre i na złe, ale odeszli bo pała została przegięta że devsi są zajebiści a my jesteśmy głupi i możemy im skoczyć. Taka czysta dziecinada, bo kolejne złote pomysły jovanki pozostaną niezauważone bo wszyscy grają na TLA, ale to nie znaczy że nie będzie próbować.
IMO. tą grę zabiło po prostu przerośnięte ego/brak krytycznego podejścia dwóch-trzech osób.
Tomowolf:
Pytanie do Devów - kiedy zaczniecie odpowiadać na takie proste pytania od graczy bardziej lub mniej upierdliwych, bo jedyne odpowiedzi jakie widze to hurr durr na engrishowym forum i chwalenie się czego to nie zrobiliście, co?
Bo zdaje mi się, że ten płacz na 12 stron nie ma sensu, a i tak nam nie odpowiedzą i dalej będą się kłócić na engrishowym bo tam więcej przydupasów i ludzi którzy im dalej wierzą, w wizje która nie istnieje.
Smutne to, no ale co, padło to padło, trudno, myślałem że ktoś tu jeszcze ogarnia co wystarczy zrobić, no jednak to nie dochodzi do wszystkich, a te frustracje to oczywiście mistyfikacja.
Keep going.
Slr_Hubertus:
Siema moje ukochane nabzy tak tak to ja róbcie screeny jak to miał w zwyczaju maszrum. Dziwi mnie jedno narzekacie na to gówno zwane grą a dalej tu siedzicie a więc:
1. Albo macie 1 rdzeniowe tostery i ta "gra" to szczyt dla waszych maszyn.
2. Jesteście już tak uzależnieni obłąkani lub nawiedzeni (niepotrzebne skreślić) że ta gra zatrzymała wasz rozwój na etapie 2d pixeli.
3. "Twórcy" tej "gry" po cichu płacą wam astronomiczne pensje za granie w to gówno.
4. Jesteście męczennikami którzy lubią masochizm lubią narzekać zapewne kształt tej gry odzwierciedla wasze prawdziwe życie i dlatego jest wam tak bliska.
Niezależnie od powodów jakie was jeszcze trzymają przy tej "grze" to zdajecie sobie że jesteście nienormalni? :D Normalny człowiek gra w coś dopóki gra daje mu satysfakcje a później pierdolnie ją w kąt i szuka czegoś nowego. Zapewne zaraz przyjdzie komisarz JovankaBE czy jak mu jej tam posypią się bany albo zamknie ten topic no ale do tego czasu mam nadzieje że tygryski dotrzymacie mi towarzystwa :). A wracając do JovankBE to niezły burdel tu widzę. Z największego nieudacznika który umie tylko : odbugować krowę dać bana zrespić tony gówna w danej lokacji zrobili devem to tylko świadczy jak ta "gra" nisko upadła. Ale grajcie i płaczcie dalej na tym forum z ogromną radością śledzę codziennie tą lekturę i było by mi przykro gdyby jej zabrakło.
Mtax:
--- Quote from: Tomowolf on April 17, 2013, 03:15:35 PM ---Pytanie do Devów - kiedy zaczniecie odpowiadać na takie proste pytania od graczy bardziej lub mniej upierdliwych, bo jedyne odpowiedzi jakie widze to hurr durr na engrishowym forum i chwalenie się czego to nie zrobiliście, co?
--- End quote ---
Soon. :>
Wichura:
--- Quote from: Slr_Hubertus on April 17, 2013, 03:37:07 PM ---Ale grajcie i płaczcie dalej na tym forum z ogromną radością śledzę codziennie tą lekturę i było by mi przykro gdyby jej zabrakło.
--- End quote ---
Taki bystrzcha i nie wyśledził, że prawie nikt ze stękających w tym temacie nie gra na 2238? Dziwne.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version