Other > Polskie Pustkowia
Sad but true albo aktualny status FO2238
Evil Genius:
taak nie maja GM a wczoraj dostalem bana za spam na channelu 0 xd
Tomowolf:
--- Quote from: Evil Genius on April 16, 2013, 07:38:14 PM ---taak nie maja GM a wczoraj dostalem bana za spam na channelu 0 xd
--- End quote ---
admini też mają zajebiste komendy do spawnowania drzewek i dawania banów.
Wichura:
O, faktycznie jest jakieÅ› nieruniczne forum TLA.
...
...
Ja pierdolę, płaczki z 2238 już tam są i mają zylion świetnych pomysłów na to, jak ulepszyć grę, a co pomysł to durniejszy. Mam dziwne uczucie deja vu :>
Kilgore:
--- Quote from: Tomowolf on April 15, 2013, 09:03:13 PM ---i będzie tak dalej, aż zabraknie ludzi dających kukurydze na serwer.
--- End quote ---
argument z kukurydzą jest zupełnie z dupy, już tłumaczę dlaczego:
- kukurydza nie idzie od tych, którzy zdążyli zauważyć proces undevelopmentu tej gry, tylko głównie od newfagów i lochnessów, którzy właśnie odkryli fallout multiplayer (!!!111oneone)
- kukurydza nie jest nikomu potrzebna do utrzymywania serwera fonline na <80 graczy, gdyż tyle pociągnie dowolne Atari podłączone do neozdrady, o ile właściciel dosypie węgla raz na rok...
--- Quote from: Wichura on April 17, 2013, 08:38:20 AM ---Ja pierdolę, płaczki z 2238 już tam są i mają zylion świetnych pomysłów na to, jak ulepszyć grę, a co pomysł to durniejszy. Mam dziwne uczucie deja vu :>
--- End quote ---
typowe.
maszrum:
niestety ten dzien musial kiedys nadejsc..
mimo wszystko jest mi troche zal patrzec na to wszystko co sie dzieje teraz z 2238. spedzilismy tutaj mnostwo czasu wspierajac caly ten projekt. mimo tego ze przez wzszystkie te lata prowadzony byl przez malo kompetenty zespol, kompletnie bez jakiejkolwiek jasnej wizji gry. mimo wielu glupich i nietrafionych pomyslow bylismy z ta gra na dobre i na zle. dzielac sie spostrzezeniam i sugestiami jak wspolnie ulepszyc ta gre.
nei sadze zeby wina lezala po stronie spolecznosci fonline. uwazam ze to naprawde jedna z lepszych jakie spotkalem grajac w rozne gry online na przestrzeni lat. problemem byla raczej ignoracja tworcow tego projektu ale niejsza z tym 2238 jest dla mnie i dla wiekszosci graczy poprostu skonczone. czara goryczy sie w koncu przelala. musial by zdarzyc sie jakis cud. dev team otwierajacych sie na cale community i jasno okreslajacy jak ta gra powinna wygladac. bo do dzis nikt tak naprawde nie wie czy jest to jakis survival, fallout z mozliwoscia pogrania w kumplami czy mmo w swiecie fonlina.
olewanie pojedynczych graczy to jedno a olejwanie duzych gangow to druga sprawa. moja 'organizajca' tworzy mala? spolecznosc liczaca W SUMIE kilkadziesiat osob przewijajach sie przez nasz teamspeak. sa to gracze z roznych 'gangow' a takaze pojedynczy gracze i nie sadze zeby cos bylo w stanie przyciagnac ich spowrotem do 2238.
w koncu pojawila sie jakas alternatywa, tlamk2 nie jest moze do konca wymazonym serverem do grania ale napewno lepsze to niz obecne 2238. moze to i dobrze ze populacja z dnia na dzien spada i BEDZIE spadac. moze to da troche do myslenia dev tamowi 2238
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version