Auequiraetor, vas gang uz dlho poznam na zaklade wikiny, kto ste a ake su vase pohnutky ? Ste este aktivni ?
No kurde ted sem dorazil z prahy a koukám že se to tady pěkně rozjelo zajimavé teorie ))))))))))))))
Je to bÃda, na wiki to neni vůbec aktuánÃ, je to z doby pÅ™ed wipem a neÅ¡lo mi to už zmÄ›nit když nastala zmÄ›na pravidel a pak už sem to neÅ™eÅ¡il. Jsem teÄ po nÄ›jaký dobÄ› aktivnà asi jen já resp. nejsem momentálnÄ› v kontaktu s dalÅ¡Ãma Älenama ani sem je dlouho nikde nevidÄ›l a jedu si to v singlu. PrávÄ› ty figury z dotazu jsou bývalý Äleni. Zájmy jsou asi takový, že jsem momentálnÄ› "falloutfetiÅ¡" sbÄ›ratel itemů a obÄasný prudiÄ na bazaru v Shady Sands. Jinak bych urÄitÄ› uvÃtal nÄ›jaký kontakty a můžu nabÃdnout k dispozici prázdný kempy na severu a hospodu v Boneyardu. Taky se mi doma u Junktownu válà nevyužitejch 70 kousků HQ železa,400 junku a nÄ›jaký dalšà matro, takže bych rád proved fér trade pokud by mÄ› nÄ›kdo zájem. Žádný mrdky do kontaktů ale nechci, patÅ™im mezi ty roleplay psychopaty, co obÄ›tujou Äas života aby pátraly po identitÄ› takovejch tÄ›ch "internet hero". Pokud chce nÄ›kdo na mÃrovou návÅ¡tÄ›vu a tÅ™eba spolupráci tak mi bude ctà ale pokud to skonÄà raketou v mé hlavÄ› a rabovaÄkou bejváku, tak si fakt dotyÄného vystopuju a vyÅ™eÅ¡im si na nÄ›m bydlenà v "hotelu" s ostrahou. Salut