Other > Československé fórum
Re: The Hawks are recruiting
Sarakin:
No dobre ze isiel k vam, aspon sme mohli byt usetreni toho, ako zutekal k inym.
-Fojtik-:
--- Quote from: Sarakin on January 10, 2013, 07:39:04 pm ---No dobre ze isiel k vam, aspon sme mohli byt usetreni toho, ako zutekal k inym.
--- End quote ---
No dobře, že šel k nám, aspoň jsme mohli být svědky toho, že utíkal k jiným (k nám).
PLAYB0Y:
Tak ako ja PAN SARAKIN neviem o tebe nic a si mi uplne ukradnuty. Tak prosimta ty neries preco a kvoli comu sme odisli od hawks pretoze ty nevies aka bola sytuacia a co sa dialo v gangu. :-* Takze vyprosim si pisat o mne ze som neaka zaba co skace hore dole!
Hololasima:
--- Quote from: -Fojtik- on January 10, 2013, 07:34:34 pm ---Já jsem toho názoru, že je to díky naší pomoci od zkušených, dobrosrdečných hráčů, které nezavrhovali každého a rádi pomáhali.
Ať rozhodne Playboy sám, on bude vědět!
--- End quote ---
My jsme každýho nezavrhovali. Jen sme měli rádi svůj pořádek a klid. O některý hráče co hrajou u Hawks jsme fakt zájem neměli. Ty řikáš že to je hloupý, ja říkám že sme vydělali
Glumer:
--- Quote from: PLAYB0Y on January 10, 2013, 07:48:13 pm ---Tak ako ja PAN SARAKIN neviem o tebe nic a si mi uplne ukradnuty. Tak prosimta ty neries preco a kvoli comu sme odisli od hawks pretoze ty nevies aka bola sytuacia a co sa dialo v gangu. :-* Takze vyprosim si pisat o mne ze som neaka zaba co skace hore dole!
--- End quote ---
zaba co skace je DOC SPAD :D z jednoho pramene gearu na druhy
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version