Other > Československé fórum

Re: The Hawks are recruiting

<< < (6/11) > >>

-Fojtik-:

--- Quote from: Sarakin on January 10, 2013, 07:27:30 pm ---To musel byt urcite Fojtik, ten vyhlasuje kazdemu vendettu a potom sa divi ze je za retosa. =)

--- End quote ---

To bylo jen jednou, u vás jsem to už bohužel nestihl.  :-\ Jen počkej SSakul si tě najde, jen co mu dáš adresu.

--- Quote from: PLAYB0Y on January 10, 2013, 06:52:34 pm ---Btw who the f*  is sarakin. DIDN't remeber him in da VSB.  :o

--- End quote ---
Taky si nepamatuju, že by nějakej Sarakin někdy hrál s VŠB.

Hololasima:
To o Sarakinovy sem slyšel taky(rumours,always the same)...

Kluci, zase sem měl pravdu. Playboy je původem VSB. Zrejme proto tak dobre PvPckuje  :)

PLAYB0Y:
I dont care what people say. Berte si priklad poniektori vyvoleni :D Ale vazne keby ste sa nehadali mohli by sme hrat pod jednou vlajkou a byt rovnocenny, ked nie lepsi ako SOTI.  :-*

-Fojtik-:
Já jsem toho názoru, že je to díky naší pomoci od zkušených, dobrosrdečných hráčů, které nezavrhovali každého a rádi pomáhali.

Ať rozhodne Playboy sám, on bude vědět!

-Fojtik-:

--- Quote from: PLAYB0Y on January 10, 2013, 07:33:59 pm ---I dont care what people say. Berte si priklad poniektori vyvoleni :D Ale vazne keby ste sa nehadali mohli by sme hrat pod jednou vlajkou a byt rovnocenny, ked nie lepsi ako SOTI.  :-*

--- End quote ---
A teď tu o Mařence a Jeníčkovi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version