Other > Československé fórum

Nové město

<< < (9/13) > >>

Glumer:
2238 sem měl rád jenže, když to člověk porovná s tím co je teď na tla, to by museli na 2238 moc zapracovat a nedohnali by to nehledě na to, že ani nechtějí. A bojovat na serveru crafterů na stanech to není nic pro mě.

sHoW.:

--- Quote from: Glumer on May 27, 2013, 11:37:04 pm ---2238 sem měl rád jenže, když to člověk porovná s tím co je teď na tla, to by museli na 2238 moc zapracovat a nedohnali by to nehledě na to, že ani nechtějí. A bojovat na serveru crafterů na stanech to není nic pro mě.

--- End quote ---

Server crafterů a non-walkerů je možno iba tak na TLA.. Na to ze je to trochu jiné,víc lvlů, můžete si udělat obžrané buildy a možno můžeme mít i všechno ještě neznamená že 2238 nieje stale dobrá. Nic sa nevyrovná temu keď sa hráči co nepodlehly tý předělávce TLAčku sejdou buďto na hinkley nebo v reně a užívaj si aj keď ludia ako ty honijou rusakov inde..

headshot:
Nové Město? Proč ne Gecko projekt založený na WWP?

Glumer:

--- Quote from: headshot on May 29, 2013, 10:40:26 am ---Nové Město? Proč ne Gecko projekt založený na WWP?

--- End quote ---

Možná po wipu

Hololasima:

--- Quote from: KILL N DIE on May 25, 2013, 05:38:38 pm ---je mi fuk i kdyby tam bylo 5milionu ludi,na stary 2238 to proste nema...

--- End quote ---

Samozřejmě že v tuhle chvíli to na "starý" 2238 prostě má. Skoro ve všem. Zarputile se bránit faktu že 2238 je ted prostě na dně(a to dost hluboko) je hloupý. Až mě to tam začne bavit(stejně jako stovku/dvě jinejch lidí) tak se vrátim.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version