Other > Československé fórum
Nové město
Glumer:
a tla je starÅ¡Ã, 2238 je nová nepodaÅ™ená verze
Kelin:
Já si nemyslÃm že by bylo starÅ¡Ã, pokud je mi známo tak oba dva mody TLA i 2238 zaÄaly vznikat vÃceménÄ› souběžnÄ› (hned jak byla odladÄ›ná prvnà verze FOnline enginu), akorát TLA bylo dÅ™Ãv hratelný pro Å¡iršà hráÄskou základnu, protože se jen mÃrnÄ› liÅ¡ilo od vanilla verze, kdežto na 2238 vznikalo mnoho vÄ›cà nových.
NavÃc TLAmk2 (momentálnÄ› nejpopulárnÄ›jšà server) je oficiálnÄ› mnohem mladšà než 2238, samozÅ™ejmÄ› se jedná o hru vycházejÃcà z TLA a pomalu by se dalo Å™Ãct, že takhle nÄ›jak by TLA vypadalo dnes, kdyby se developeÅ™i nerozhodli nechat originál TLA jako referenÄnà ukázku FOnline enginu (ten server stejnÄ› vypnuli). Podle stejné logiky bych si ovÅ¡em mohl dneska zapnout vlastnà TLA server a Å™Ãct, že je staršà než 2238 :)
Sarakin:
Mozno trepnem, ale takto to je podla mna:
TLAcko bol prvy hratelny server, na ktorom hrali developeri 2238, tzv. Rotators, ktori potom v Auguste 2009 spustili svoju verziu FOnlinenu. TLAmk2 je len pracovny nazov, z dovodu velkych zmien oproti TLA, ale team aj projekt je ten isty.
sHoW.:
--- Quote from: Glumer on May 26, 2013, 08:59:49 PM ---a tla je starÅ¡Ã, 2238 je nová nepodaÅ™ená verze
--- End quote ---
Podle Äeho soudÃÅ¡? To že tobÄ› nevonà 2238 neznamená to že je nepodaÅ™ená..
Kelin:
--- Quote from: Sarakin on May 27, 2013, 02:33:19 AM ---Mozno trepnem, ale takto to je podla mna:
TLAcko bol prvy hratelny server, na ktorom hrali developeri 2238, tzv. Rotators, ktori potom v Auguste 2009 spustili svoju verziu FOnlinenu. TLAmk2 je len pracovny nazov, z dovodu velkych zmien oproti TLA, ale team aj projekt je ten isty.
--- End quote ---
Hmmm takto nÄ›jak by to skuteÄnÄ› mohlo být, v Äem se ovÅ¡em naÅ¡e "teorie" lišà je to, že já se domnÃvám v dobÄ› kdy Rotators testovali FOnline engine se to zatÃm jeÅ¡tÄ› nejmenovalo TLA a jednalo se buÄ o alpha verzi nebo nÄ›jakou early beta stage (cbt), takže když byl spuÅ¡tÄ›n prvnà open beta test na TLA, práce na 2238 byly v plném proudu, z toho vyvozuju že tvrdit že je nÄ›jaký z tÄ›chto dvou serverů nÄ›jak výraznÄ› staršà je zcestné, to je můj názor.
VÄ›tÅ¡ina záznamů z té doby byla uložena na starém fonline.ru, to Å¡lo do kytek takže lehce se dopátrat pravdy asi nejde, jediná možnost je vyzpovÃvat developery, kteřà u toho tenkrát byli (nebo hráÄe).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version