Other > Československé fórum
FOnline kritika
Colombo:
což takhle promyslet a navrhnout nějaký koncept jak to celé vyřešit?
Cpt.Rookie:
Tady je návrhů a konceptů celá kopa. Tedy mÃnus pravidelnÄ› se opakujÃcà návrhy na zmÄ›nu/zruÅ¡enà cooldownů (:
Colombo:
JistÄ›, ale Äastokrát nejsou dostateÄnÄ› promyÅ¡lené do hloubky a Äasto to jsou jen "Buuu, já nechcu cooldown u těženÃ". MÄ›l jsem na mysli promyslet nÄ›co komplexnÄ›, néco realizovatelného a pak to jen dát Developerům k schválenÃ. Takový promyÅ¡lený koncept, ne jen nápad "Což takhle.." ale vÄ›c promyÅ¡lená do hloubky urÄitÄ› bude mÃt vÄ›tšà šanci na to nÄ›co zmÄ›nit k lepÅ¡Ãmu.
Sius:
--- Quote from: Colombo on March 24, 2010, 12:07:33 AM ---JistÄ›, ale Äastokrát nejsou dostateÄnÄ› promyÅ¡lené do hloubky a Äasto to jsou jen "Buuu, já nechcu cooldown u těženÃ". MÄ›l jsem na mysli promyslet nÄ›co komplexnÄ›, néco realizovatelného a pak to jen dát Developerům k schválenÃ. Takový promyÅ¡lený koncept, ne jen nápad "Což takhle.." ale vÄ›c promyÅ¡lená do hloubky urÄitÄ› bude mÃt vÄ›tšà šanci na to nÄ›co zmÄ›nit k lepÅ¡Ãmu.
--- End quote ---
Negative. DevelopeÅ™i majà svou pÅ™edstavu o hÅ™e a projistotu ani neodpovÃdajà na 95% návrhů co se vynoÅ™Ã, protože by u 94.9% z nich by museli Å™Ãct ne. BuÄ je technicky/ÄasovÄ› nároÄný nebo se jim jednoduÅ¡e nezdá. ZatÃm co já vÃm se relizovaly prakticky jen 2 návrhy navržené hráÄi a to signaliace pozice rádiem a zmÄ›ny zabÃránà mÄ›st. Zbytek ze stovek návrhů skonÄil v koÅ¡i. DevelipeÅ™i si vyberou jen to nez z návrhů co se vyskytnou, zapÃÅ¡ou si to na svůj todo list a možná za Ätvrt roku se ty snadnÄ›jšà návrhy doÄkajà realizace. Tak i tak mÄ› to neodradà od psanà dalÅ¡Ãch nápadů do Suggestions sekce.
Deathmann:
Mno me ted nejvic sere,ze podelaly totalne celou zem a ceka se uz 4 den na wipe. Neda se vubec hrat jelikoz je vsude radiace ve mestech..
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version