Other > Československé fórum
FOnline kritika
Colombo:
což takhle promyslet a navrhnout nějaký koncept jak to celé vyřešit?
Cpt.Rookie:
Tady je návrhů a konceptů celá kopa. Tedy mínus pravidelně se opakující návrhy na změnu/zrušení cooldownů (:
Colombo:
Jistě, ale častokrát nejsou dostatečně promyšlené do hloubky a často to jsou jen "Buuu, já nechcu cooldown u těžení". Měl jsem na mysli promyslet něco komplexně, néco realizovatelného a pak to jen dát Developerům k schválení. Takový promyšlený koncept, ne jen nápad "Což takhle.." ale věc promyšlená do hloubky určitě bude mít větší šanci na to něco změnit k lepšímu.
Sius:
--- Quote from: Colombo on March 24, 2010, 12:07:33 am ---Jistě, ale častokrát nejsou dostatečně promyšlené do hloubky a často to jsou jen "Buuu, já nechcu cooldown u těžení". Měl jsem na mysli promyslet něco komplexně, néco realizovatelného a pak to jen dát Developerům k schválení. Takový promyšlený koncept, ne jen nápad "Což takhle.." ale věc promyšlená do hloubky určitě bude mít větší šanci na to něco změnit k lepšímu.
--- End quote ---
Negative. Developeři mají svou představu o hře a projistotu ani neodpovídají na 95% návrhů co se vynoří, protože by u 94.9% z nich by museli říct ne. Buď je technicky/časově náročný nebo se jim jednoduše nezdá. Zatím co já vím se relizovaly prakticky jen 2 návrhy navržené hráči a to signaliace pozice rádiem a změny zabírání měst. Zbytek ze stovek návrhů skončil v koši. Develipeři si vyberou jen to nez z návrhů co se vyskytnou, zapíšou si to na svůj todo list a možná za čtvrt roku se ty snadnější návrhy dočkají realizace. Tak i tak mě to neodradí od psaní dalších nápadů do Suggestions sekce.
Deathmann:
Mno me ted nejvic sere,ze podelaly totalne celou zem a ceka se uz 4 den na wipe. Neda se vubec hrat jelikoz je vsude radiace ve mestech..
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version