FIXES:- Base visibility issues hopefully fixed. // oh wow ale dla TTTLA to chyba o jeden dzień za późno.. biedactwa - Team colors in Hinkley don't disappear when characters leave field of view. // a to chyba fix który zajął 2 lata, ale spox, dzięki!!- Private mines bought in Klamath don't spawn on the ocean anymore. // dziwne, myślałem że prywatna kopalnia na oceanie to powód dla którego soon ma być dodana tratwa- All jobs which used to modify Town Control influence should work now (fixed before update). // nie wiem o co chodzi, ten który to pisał pewnie też- Tribal dummy removed from the trapper tents base (from existing bases after a function patching them is run). // a to dobrze bo był agresywny jebaniec- Enabled armor bypass message on lethal critical hits. // A: zginąłeś? B: tak A: o ty lamo B: ale za to z bypassem!- Reduced Blueprints spawning in Ares and Glow. // spoko, i tak nie chce nam się expić AC trolli żeby tam się sprawnie dostać- Added improved flamer blueprint. // zajebiście, w końcu będzie co zrobić z 150 tonami advanced burn-mixa w skrzynce z broken... oh wait- Fixed crafting recipes: Minigun, Power Servos, Mega Power Fist. // po co komu mega power fist? hth trolle śmigają bez tegoFEATURES:- Combat Helmet MkII and Enclave Combat Helmet MkII now have a radio function. // ale zapomnieliśmy dodać o tym że tych drugich pewnie i tak nie da się zdobyć... ale nie sapcie! przecież _są w grze_- Added selling cheap slaves in Khans hideout. // oby nie za bardzo cheap, bo nieliczne już fajty przerodzą się znowu w NPC warsCHANGES (WIP):- Various changes related to shoveling brahmin poop. Explore! // explore what? shit? holy cow
FORUM CHANGES:None.
dlatego wklejam zdjęcie kota przemierzającego kosmos na keyboardzie:
Czy was z kapusty wyjęli? Jakim debilem trzeba kurwa być, żeby dawać graczom takie gówno? Zamiast naprawić AC cap, to wypuszczacie "shoveling" - tylko tyle dałem radę przeczytać. Mając 100 graczy na serwerze, kogo obchodzi gówno braminów? Dwóch lub trzech madmax wannabe, którzy pogadają sami do siebie przez 3 dni (bo do kogo innego?) i skończą swoją przygodę z fonline.
Crafting łopat = profit