Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
White150:
--- Quote from: Billy Carter on August 08, 2012, 08:26:30 pm ---A co do tego Call to arms, może by tak założyć jakiś wątek na Gry-Online. Naszłoby się nowego narybku. Napisalilbyśmy im, że New Reno to bezpieczne miasto, które każdy gracz może spokojnie odwiedzić. Aby np. wymienić swoje kapsle (które - w grze Fonline - są nietypową formą wymiennej waluty. Tak jak w Fallout 3 :) :) ) :) porozmawiać z innymi, poznać swoich nowych przyjaciół w grze, wymienić się doświadczeniami na temat sytemu walki i zdobywania wartościowych itemów. Spróbować handlu z miejscowym handlarzem.... :DDD I wiele innych!
--- End quote ---
Człowieku jak byś to zrobił to wyrządziłbyś NAJWIĘKSZĄ KRZYWDE EVER! Jezu reklomować shit 2238, ja pierdole :D Wiesz jak by ludzie się na to ciepli i po dniu zrazili to już nikt by w to nigdy nie zagrał, w żadnego fonline, bo większość własnie kojarzy TYLKO 2238. Takie akcje można robić jak bede ogarniete serwery czyli za.... nigdy no chyba że tla mk2 bedzie englisz, wasteland 2155 bedzie, desert europe (haha :D) i australia z lepszymi mapami :D Kurwa nie rób tego bo zrazisz ludzi, jak już nie chcą grać jak usłyszą FONLINE, własnie przez nieudolność i wyjebanie developerow.
--- Quote from: Tom_Abuser on August 08, 2012, 07:12:54 pm ---Chwale się.
Aktualnie jeżdżę takim:
Napęd pali jedno piwo wieczorem, oraz 1,5 litra mineralnej w dzień. Jak jest słońce, to spali i ze 3 litry, oraz dwa piwa.
Nie jest ekologiczny. Napęd wydziela dużo metanu.
ó.A.
PS. Wiadomo, czerwone so najszybciejsze.
--- End quote ---
Nice.
racoon:
--- Quote from: Wichura on August 08, 2012, 08:34:10 pm ---To nie są żarty, wiesz jak trudno znaleźć alusy R13, które nie wyglądają jak kupione z promocji w Tesco?
--- End quote ---
pokaz zdj tych alusow z bliska
Wichura:
Billy Carter:
Człowieniu, ale tylko tutaj masz cały ten babelowo - małpi syf. Oni mają się właśnie zrazić do tej gry. !! :DDD
Jak wyjdą... Jakby babcia... Ale nie ma babci, nie ma nawet żadnych wąsów, że je gdziekolwiek dokleić. Naciskaliście ich, naciskaliście, zróbcie to, zróbcie tak!, no to wyszedł im ten bigos. :DD Ciężko zjadliwy czasem, ale obcy naród chociaż jest. To się z nimi pogra. A wiesz jak wyglądała pierwsza wersja? Ja pierd.. A jaka była stabilna... I zawsze siadał, gdy wszystkie ruski były na offie, a my na encouterze. A gdy raz, jeden rusek dał mi Pa w Mariposa (bo mu zbywało) cieszyłem się jak wariat. A chwilę potem, na moich oczach, rozerwał rakietą jednego francuza. I cały się na mnie rozprysnął. Ja nie, bo byłem w PA. Do tej pory jeszcze śni mi się ten francuz, szum nadlatującej rakiety.. Budzę się wtedy i mówię do siebie w ciemności - "Miałeś to PA, naprawdę miałeś. Ale jakim kosztem. Jakim!?." Potem kładę się i śnię już snem bez żadnych marzeń.
Pff, tam taka przeżywka że kloc poszedł do Reno i mu się nie podobało. Moim zdaniem 2238 to jest niezły bigos ; DDD
Wieprz:
Fake, Francuza rakieta nie dogoni...najlepszy spierdalator jaki kiedykolwiek powstał genetycznie
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version