Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
Wichura:
Nie widziałem alusów do resoraków, przykro mi.
Billy Carter:
--- Quote from: wrednypiwosz on August 08, 2012, 04:52:56 pm ---Konkurs ogłaszam, ten kto zgadnie dostanie skin hello kitty w fo2web.
--- End quote ---
Ale zwierzenia. Ale jeszcze się taki nie urodził, żeby dobry konkurs zrobił ;]
http://liternet.pl/grupa/konkursy-liternet-pl/forum/1214-pierwszy-okp-internetowska-kto-wklei-najbardziej-absurdalne-cos-otrzyma-tytul-lau
https://www.youtube.com/watch?v=EZe5zhtsKLY
A. To tylko Fallout Online. Jeden z najbardziej kultowych modów na świecie ever. Tyle w kwestii - Poeci polscy, a sprawa Call to arms.
Inwektywa. ::)
racoon:
--- Quote from: Wichura on August 08, 2012, 08:02:16 pm ---Nie widziałem alusów do resoraków, przykro mi.
--- End quote ---
nom, ty tylko widziales do fiatow seicento. szkoda mi cie
Billy Carter:
A co do tego Call to arms, może by tak założyć jakiś wątek na Gry-Online. Naszłoby się nowego narybku. Napisalilbyśmy im, że New Reno to bezpieczne miasto, które każdy gracz może spokojnie odwiedzić. Aby np. wymienić swoje kapsle (które - w grze Fonline - są nietypową formą wymiennej waluty. Tak jak w Fallout 3 :) :) ) :) porozmawiać z innymi, poznać swoich nowych przyjaciół w grze, wymienić się doświadczeniami na temat sytemu walki i zdobywania wartościowych itemów. Spróbować handlu z miejscowym handlarzem....
I wiele innych!
Wichura:
--- Quote from: racoon on August 08, 2012, 08:19:09 pm ---nom, ty tylko widziales do fiatow seicento.
--- End quote ---
To nie są żarty, wiesz jak trudno znaleźć alusy R13, które nie wyglądają jak kupione z promocji w Tesco?
--- Quote from: racoon on August 08, 2012, 08:19:09 pm ---szkoda mi cie
--- End quote ---
Kłamiesz, powiem mamie.
--- Quote from: Billy Carter on August 08, 2012, 08:26:30 pm ---A co do tego Call to arms, może by tak założyć jakiś wątek na Gry-Online. Naszłoby się nowego narybku.
--- End quote ---
Nie przyłożę ręki, nogi ani innej kończyny do reklamowania tak wątłego badziewia, jak 2238 w obecnym kształcie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version