Other > Polskie Pustkowia

Mleko i ciastko.

<< < (23/70) > >>

Wichura:

--- Quote from: Billy Carter on August 08, 2012, 03:39:04 pm ---Nie no, tak serio, sprawdzą go po 5 latach.

--- End quote ---
Za pięć lat ZUS będzie już dawno bankrutem, niech ten chłop małorolny śpi spokojnie. Szkoda tylko tej kasy, która przepada, miałbym już jakiś kapitalik na długoterminowe inwestycje.

Billy Carter:
A jak on ma spać spokojnie, kiedy mu ziemniaki już czwarty rok, na polu gniją?  ::) Co on biedny pocznie, z takim zyskiem. Upadłość. Krowę w parku pasie, sąsiedzi się skarżą, bo ta krowa na parterze stoi, ulotki tak podskubuje i podskubuje.
Nie lubię go. :)
Polska ogłosiła upadłość już dawno temu. I ciekawe, co oni zrobią z tymi stadionami teraz. Drugi, największy rynek na świecie. Ja to myślę, że nawet fajnie by się nam, ludziom, między sobą żyło, gdyby nie ten PIS,, PO, SLD LPR itd. :)

Wichura:
Błagam, tylko nie polityka, to tarzanie się w błocie i każdy się musi ubrudzić.

Znalazłem najświeższe foty zwycięzców wielkiej bitwy na fast relogi w Redding, o:

wrednypiwosz:

--- Quote from: Billy Carter on August 08, 2012, 03:39:04 pm ---A ty, jak młody jesteś, to jeszcze nie musisz. I tak prędzej zejdziemy niż dojdziemy. Starzy niech ci płacą.

--- End quote ---
Starzy, znaczy się rodzicie? Płacą za Ciebie rodzice? To ile Ty masz lat... zakładam że bardzo mało jak piszesz "starzy".
Jak się do kogoś zwracasz, piszesz z dużej litery.
I pudło po raz kolejny. Nikt za mnie nie płaci i jestem bardzo młody, mam 12 lat, ale piję od 6.

Billy Carter:
Uspokój się! :) No a ile masz? Ale bez ściemy. I nie przejmuj się, ja też tyle kiedyś miałem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version