Other > Polskie Pustkowia
Mleko i ciastko.
White150:
O kurwa dezert jurop płacze że nie umieja wykonczyć, no ja pierdole :D Co roku ta sama śpiewka.
wrednypiwosz:
--- Quote from: White150 on August 08, 2012, 01:36:32 PM ---O kurwa dezert jurop płacze że nie umieja wykonczyć, no ja pierdole :D Co roku ta sama śpiewka.
--- End quote ---
Co roku? To ile to już trwa?
--- Quote from: FODE<3 ---Jeszcze jedną ważną rzeczą o której musimy Was poinformować to to, że serwer będzie rozwijany na dwa fronty. Na ten moment nie wiemy, który zostanie ukończony jako pierwszy i czy zostanie on pozytywnie przyjęty przez graczy.
--- End quote ---
Na dwa fronty to jeszcze nikt nie wygrał.
Billy Carter:
Płatny.
Wredny, a płacisz se ZUS? He he. Też byłbym strzelcem, jestem po łódzkim uniwersytecie filologii polskiej, swego czasu nawet wydawałem poezję, (taki miałem rozum, no ale co, no ale co piniundz to piniundz) a zamiast tego robię nocki na przesyłkach. No nic, posłuchajmy jakiegoś dobrego destepu.
https://www.youtube.com/watch?v=wbFyp82G6gE
wrednypiwosz:
--- Quote from: Billy Carter on August 08, 2012, 03:20:48 PM ---Płatny.
Wredny, a płacisz se ZUS? He he.
--- End quote ---
Se ZUS, nie. Zakład Utylizacji Staruszków... Płacę podatki... przynajmniej tak mi mówi księgowa.
Billy Carter:
Ja mam sytuacjÄ™ zdrowotnÄ… (bzdurÄ™, ale strach) i nie mam wyboru. A ty, jak mÅ‚ody jesteÅ›, to jeszcze nie musisz. I tak prÄ™dzej zejdziemy niż dojdziemy. Starzy niech ci pÅ‚acÄ…. Starzy sÄ… starzy, po co im tyle kasy. Mój kumpel mial dobry pomysÅ‚, mieszka gdzies na Sienkiewicza (samo centrum Åodzi), kupiÅ‚ sobie ziemiÄ™, dotacjÄ™ z UE i pÅ‚aci KRUS. Czujecie to? "A jak siÄ™ tam do tego paÅ„skiego gospodarstwa jedzie? Podle gruszy to trzynastkÄ…, mieszkania 18, 2 klatka od podwórka". CoÅ› tam ponoć sieje. I kombajn pod blokiem parkuje. ;) Nie no, tak serio, sprawdzÄ… go po 5 latach.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version