Other > Polskie Pustkowia

Mleko i ciastko.

<< < (22/70) > >>

White150:
O kurwa dezert jurop płacze że nie umieja wykonczyć, no ja pierdole :D Co roku ta sama śpiewka.

wrednypiwosz:

--- Quote from: White150 on August 08, 2012, 01:36:32 PM ---O kurwa dezert jurop płacze że nie umieja wykonczyć, no ja pierdole :D Co roku ta sama śpiewka.

--- End quote ---

Co roku? To ile to już trwa?

--- Quote from: FODE<3 ---Jeszcze jedną ważną rzeczą o której musimy Was poinformować to to, że serwer będzie rozwijany na dwa fronty. Na ten moment nie wiemy, który zostanie ukończony jako pierwszy i czy zostanie on pozytywnie przyjęty przez graczy.
--- End quote ---

Na dwa fronty to jeszcze nikt nie wygrał.

Billy Carter:
Płatny.

Wredny, a płacisz se ZUS? He he. Też byłbym strzelcem, jestem po łódzkim uniwersytecie filologii polskiej, swego czasu nawet wydawałem poezję, (taki miałem rozum, no ale co, no ale co piniundz to piniundz) a zamiast tego robię nocki na przesyłkach. No nic, posłuchajmy jakiegoś dobrego destepu.

https://www.youtube.com/watch?v=wbFyp82G6gE

wrednypiwosz:

--- Quote from: Billy Carter on August 08, 2012, 03:20:48 PM ---Płatny.

Wredny, a płacisz se ZUS? He he.

--- End quote ---

Se ZUS, nie. Zakład Utylizacji Staruszków... Płacę podatki... przynajmniej tak mi mówi księgowa.

Billy Carter:
Ja mam sytuację zdrowotną (bzdurę, ale strach) i nie mam wyboru. A ty, jak młody jesteś, to jeszcze nie musisz. I tak prędzej zejdziemy niż dojdziemy. Starzy niech ci płacą. Starzy są starzy, po co im tyle kasy. Mój kumpel mial dobry pomysł, mieszka gdzies na Sienkiewicza (samo centrum Łodzi), kupił sobie ziemię, dotację z UE i płaci KRUS. Czujecie to? "A jak się tam do tego pańskiego gospodarstwa jedzie? Podle gruszy to trzynastką, mieszkania 18, 2 klatka od podwórka". Coś tam ponoć sieje. I kombajn pod blokiem parkuje. ;) Nie no, tak serio, sprawdzą go po 5 latach.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version