Base fov range is 20 + 3*PE (...) z tego wynika ze majac 10 PE m sie 47 hexow zasieg
LOL to tyKerUr zaczynasz czytac build od srodka czy od dupy strony ze poczatku nieogarnales?? xD... z reszta to ma nie byc build PvP bo jak bym chciała postac burstera do walki to bym wolala BG, ale ja wole grac niz cale dnie siedziec w mine tylko po to zeby potem postrzelac przez 30-40 min... moim zdaniem z handlem tez bedzie bez wiekrzych problemow bo w sklepach u raidersow nie trzeba wiecej niz 1 CH, i w San Fran jest jeden sprzedawca ktory handluje z postaciam 1 CH...BTW do 3 lv gunsmith SG potrzeba minimum 160 SG wiec to 150 to wieeeelkie niedopatrzenie xD
a od kiedy skoro jak masz na PE=1 czyli 20 hexow zasieg to zostaje ci 10 punktow do rozdania jezeli max moze byc 10??!!!! moja matematyka mi podpowiada ze 10-1=9 a nie 10
2x toghness, 2x BRD, ale dalej się nie możesz domyślić że to build także do walki? Z pr0 ownzorem nie ma szans ale w kopalniach, na pve czy w walkach turowych może dużo zdziałać.
hej ta postac ma nie walczyc z PvP tylko po prostu "umiec o siebie zadbac" w razie gdyby jakas glupia ciota z greese gunem lub SM i w leatherze chciala mnie pochlastac dla HQ lub scraftowanego stuffu... postac PvP ale czysta ( tylko cole jak cos) bede tworzyc jak jak wyexpie craftera i dowiem sie na temat tego PvP wiecej... tylko mi tu nie gadajcie ze postaci na "czyste" sa bezuzyteczne bo PvP to nie tylko build ale umiejetna gra przede wszystkim...