Biorąc 1 charyzmy skazujesz się na alty, jeśli chcesz grać nimi efektywnie bedziesz stosowac fast-relog albo multi-log czym narażasz się na bana.
Źle się wyraziłem, fajki są, ale drogie i prawie niedostępne (chyba, że masowo robisz alty i quest w NCR) bo nie ma pól tytoniu.
Jeśli jesteś hardkorem to możesz wziąć Finesse - w końcu ma być crit build
Szukasz gangu? to szukaj! a nie czekasz aż ktoś Cię znajdzie.
heja ja wlasnie stworzylam (po baaaardzo wielu prubach ) cos takiego a wlasciwie tak to bedzie wygladalo na 21 lvpostac crafter SG a jesli chodzi o walke to burster SMG lub ewentualnie FN FALL HPFAhttp://img64.imageshack.us/i/crafternowy.jpg/z perkow beda jeszcze 2 toughnessy ktorych nie widac na screenie
jesli ten build zajął Ci tak wiele czasu to .... no cóż - według mnie to jeden wielki błąd - SPECIAL rozdany chaotycznie o perkach i skill nawet nie wspomnę
po pewnych zmianach wyszlo mi cos takiego: http://img229.imageshack.us/f/crafternowy.jpg/teraz powinno byc znacznie lepiej btw NTR dzieki za rady... KerUr nie napinaj sie bo ci sie zrobia zylaki za uszami, niektorzy niedawno zaczeli grac
Hah, jeśli ten special jest rozdany chaotycznie Igliczka ma duże szczęscie do dobrego rozdawania speciali. Jak na początkującego to bardzo dobry build żeby ogarnąć grę, zwłaszcza po poprawkach. Na robienie miliona altów i powerbuildów jeszcze przyjdzie czas...
heja ja wlasnie stworzylam (po baaaardzo wielu prubach )
powiedz mi poco burstowcowi 200+ SG (150 i jest git) out ok 100 w zupełności wystarczy - czyli ma jakies ok 100+ skil pointów w dupe, po co educated w perku ? good natured ?? O CO KAMAN jak żaden skill nie podpięty 5 STR no co ? nie weim ile maja zasięg najlepsze bursty ale 6 PR to tez przesada chyba jak jest crafterem to ma lipe z 1 CHA nie pohandluje nie pouczy sie bez wypłacenia kasy na mentosy - tak to jest bardzo dobry build do skasoania na 3 lvl "bo mi nie idzie"
Drugi build troche lepszy ale tez ma mankamenty 1. po co ci tyle HP ? -2 END +2 AGIl i jest git2. 150 SG ..........przemyśl to jeszcze raz
postac crafter SG a jesli chodzi o walke to burster SMG lub ewentualnie FN FALL HPFA