Mam pytanie do ilu rozwijać w buildzie na EW ew i out?
Siemka, jestem nowym graczem w FOnline, pykam od wczoraj, i oto mój build, zapewne noobski, jako że 1 postac ST - 5PE - 5EN - 6CH - 3IN - 10AG - 10LK - 1Optional Traits = Fast shoot, Good naturedSkills = Small Gunz, Throwind, RepairDa się tym grac? Może ktoś powiedziec co wypadało by zmienic
Da się tym grać. Nie będzie to power-build (Bogu dzięki) ale będzie to świetna postać fastshotowa (Z BRoF'em na 15 levelu będziesz mieć 5 strzałów z pistola na turę). Proponowałbym tylko zostawić Throwing w spokoju i wziąć outdoor'a zamiast niego. Throw na wystarczającą wartość 100-120% do rzutu granatem przy 10Int bez problemu podniesiesz bez taga.Tylko zerknę na wiki i sie upewnię co do perków Jednak nie. Proponuję wziąć punkt z INT'a i wrzucić do PE. Wymagania na BRoF są następujące: AG 7, IN 6, PE 6 , a różnica między trzema, a pięcioma strzałami na turę kolosalna.
Co to za perk bonus rate of fire?
przed grą w FO radzę zagrać w F1/2 aby poznać takie fajne rzeczy jak perki.Ano bonus rate of fire ( w skrócie brof ) pozwala na to, abyś mógł napierdzielać ze wszyskiego o jeden APek mniej.