Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (142/150) > >>

Florek:
Na moim power buildzie do rol pleju (:P) mam w planach wszystko dość podobnie, z drobną zmianą speciala i perków:
ST: 5
PE: 7
EN: 6
CH: 3
INT: 10
AG: 8
LK: 1

Traits: Good natured, kamikadze (b. przydatne jeśli grasz w turach)

Skills:
- SG: ~180
- FA: ~100
- DOC: 60
- Science: 100
- Repair: 180+
- Barter: 40-50 (przyda Ci się tyle jak często handlujesz z NPC)
- Outdoor: 125-140

Z perkami natomiast wykminiłem tak:
3lvl: Awerness
6, 9lvl: Pathfinder (nie będą Ci potrzebne jeśli zamierzasz dużo z samochodów korzystać)
12lvl: Lifegiver
15lvl: Bonus Rate of Fire lub Lifegiver
18lvl: Action Boy
21lvl: Sharpshooter/Action Boy lub Bonus Rate of Fire

Wszystko jest więc podobnie jak u Wichury, ale taka postać wydaje mi się lepszym samotnikiem. Ma mniejszy udźwig, ale szybciej porusza się po mapie. Skille do własnego zbalansowania oczywiście, ale 150 SG nie pozwoli Ci oddać celnego bursta z dużej odległości. 180 repair to konieczność aby samemu sprawnie naprawiać, oraz przy okazji spełniony warunek do profesji armorer 3. Należy też pamiętać, że perk Bonus Rate of Fire to absolutna konieczność.

headshot:
Przebudowałem Killiana na biulda do wszystkiego-do niczego. Może kogoś natchnie do zrobienia czegoś bardziej skutecznego.

Wichura:
Za dużo SG (to nie snajper), za mało Repair (180 to zdrowe minimum).
Barter 110? Po co?

Explorer nic nie daje, Pathfinder niewiele - już lepiej kupić jakieś auto i narobić altami parkingów pod każdym miastem.

palesiak23:
@Wichura:
tak, dokładnie z tego korzystałem...no to chyba pora usunąć jednego chara, i stworzyć takiego ludzika :P dzięki.
co do perków, to chyba bardziej pójdze w strone tego, co zaproponował Florek, a z Traitów wezme Good Natured i... tu się włąśnie zastanawiam... w turach raczej grać nie będe, więc nie wiem, czy Kamikadze będzie dobrym rozwiązaniem... myślałem nad Fast Shotem (ale gdzieś czytałem, że do Bursta i tak nic to nie daje), ew. Chem Resist... ale tu jestem naprawdę skołowany, i nie za bardzo wiem co złapać... skilled chyba odpada (w zasadzie rujnuje rozdawanie perków, o ile dobrze policzyłem wychodzi o 2 mniej do 21lv)... a Jinxed z Lk=1 może chyba przynieść ciekawe rezultaty, których chyba bardziej należy cię obawiać...

lodowaty:
Mam prosbe gdyby ktos mógł mi podesłac SG burstera najlepiej 2-3 serie to był bym bardzo wdzieczny

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version