Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Profesorek:
--- Quote from: Swiatowid on December 11, 2010, 10:16:02 pm ---przy8pe zawsze zostaja fajki.
Osobiscie posiadam sg snajper-sgcraftera z 8pe i 226small guns i nie nazekam
--- End quote ---
niewykozystujesz zasiegu broni snajper z 10 pe lub 8 i sharpshooterem ma przewage w zasiegu skilla, moze styknac ale na 45 hexow (na 50 byloby za malo) 223 ammo ma modyfikator -20 ac
Swiatowid:
Niby masz racje ale biorac pod uwage to ze nikt nie bieze perka coutios nature (czy jakos tak) gracze pojawiaja sie na enc zawsze w skutecznym zasiegu broni czyli max 30haxow i zawsze przodem do mnie >>> oko i lezy a jak biegnie to po kulasach albo w jajka i tez lezy
....
Profesorek:
--- Quote from: Swiatowid on December 11, 2010, 10:48:42 pm ---Niby masz racje ale biorac pod uwage to ze nikt nie bieze perka coutios nature (czy jakos tak) gracze pojawiaja sie na enc zawsze w skutecznym zasiegu broni czyli max 30haxow i zawsze przodem do mnie >>> oko i lezy a jak biegnie to po kulasach albo w jajka i tez lezy
....
--- End quote ---
na enco tak ale w polnocnych miastach zasieg ma znaczenie
palesiak23:
polecacie jakiś dobry build na sam początek? w sumie ze dwie postaci jakoś zrobiłem, ale pokopałem je równo :/
gdzieś na forum znalazłem w jednym z tematów build:
S6
P6
E6
C3
I10
L1
otagowane: Small guns, Repair, Outdoorsman (w innej opcji: small guns, unarmed i repair)
odrobine boli mnie 1 Lk, a 10 In to przegięcie. opłaca się In podzielić po pół (5 in + 5 Lk)?
wiem, że mnie zaraz zbesztacie, że mogę poszukać, etc, ale nie znam się zbyt dobrze na FO, i chciałbym ludzika dobrego do ogarnięcia podstaw gry, dalej sobie poradzę. myślałem nad Small Gunnerem, bo myśle, że dość dobrze będzie radził sobie na pierwszych lvlach (najwyżej w okolicach 10-15lvlu przesiąde się na coś bardziej wyspecjalizowanego)
jezeli ten post bardziej pasuje do pytań początkującego, to moge go tam przenieść, nie ma problemu :P
+sorki za necro ^^
Wichura:
Wnioskuję, że znalazłeś "moją" receptę na ludzika:
1 LK będzie ci przeszkadzać w walce (zdarza się upadać, sporadycznie wypadnie ci broń), ale nie jest to na tyle częste, żeby panikować. 10 IN to nie przegięcie, tylko sposób na dużo skillpointsów - jak chcesz ludzika do ogarnięcia podstaw, a nie chcesz lub nie masz czasu trenować wyspecjalizowanych altów do wszystkiego, przydadzą się.
5 LK nie daje ci absolutnie niczego, w FO bierzesz albo 1, albo 6, albo 10, nic pomiędzy.
Nie ma się czego bać, kilkoro moich dziewcząt na początku biegało czymś takim i nikt nie narzekał. No i craftera z tego robisz jaki tylko ci się podoba - 3 lvl small guns lub 3 lvl armorera, do wyboru do koloru.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version