Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (121/150) > >>

Wichura:
Pozostają questy, na przykład dwa z Redding dają łącznie 2900 xp, choć wymagana jest dość duża CH w przypadku tego od Doktora Johnsona.
Jest jeszcze taszczenie junku do różnych lasek w kilku miastach (300 xp za dwie sztuki), magiczna zamiana łopaty na fant i 100 xp lub nic i 300 xp, niestety nie wiem jak często można to powtarzać.

Wytrenowałem chara mało bojowego (pod Melee), kończę trenować bojówkę pod flamera. Tego pierwszego ćwiczyłem prawie miesiąc, tego drugiego tydzień. Nie-bojowe postacie są nieco wymagające :>

TheRiot!:
quest w boneyard jest taki typowo dla taksówek, co mu się rózne fanty przynosi i potem się exp dostaje.

Szept:
Witam.
Jako, ze nowy tu jestem, chciałbym sobie zagrać postacią co... Daje radę.
Jakiegoś samotnego wilka łażącego ze spluwą po pustkowiach. Da się zrobić postać samowystarczalną? Nie musi być jakiś kox wymiatacz, byleby się grać dało. :) Wdzięczny byłbym za dokładne nazwy ... eee... skilli?
Z góry dzięki za odpowiedzi.

Florek:

--- Quote from: Szept on October 09, 2010, 05:48:29 PM ---Witam.
Jako, ze nowy tu jestem, chciałbym sobie zagrać postacią co... Daje radę.
Jakiegoś samotnego wilka łażącego ze spluwą po pustkowiach. Da się zrobić postać samowystarczalną? Nie musi być jakiś kox wymiatacz, byleby się grać dało. :) Wdzięczny byłbym za dokładne nazwy ... eee... skilli?
Z góry dzięki za odpowiedzi.

--- End quote ---
W takich postaciach warto pomyśleć o skillach typu SG, repair/science, outdoorsman. 10 INT także może okazać się użyteczne.

TheRiot!:
gdybym teraz robił taką postać, zrobiłbym ją tak:

S- 6
P- 6
E- 6
C- 3
I- 10
A- 8
L- 1

Traity: Fast Shot, Good Natured.

Perki:

5- Survivalist ( przeciÄ…gasz perka z 3 na 5 lvl, wszyskie skill pointy dawaj w OUT do 150 )
6- Pathfinder
9- Pathfinder ( możesz dać co innego, jakiegoś pack rata ale będziesz wolniej waził po mapie )
12- lifegiver
15- lifegiver ( nie wiem jak w moim krzywym kalkulatorku wyszło, ale byś miał 233 hp z tym )
18- bonus rate of fire
21- Mr Fixit ( wziąłem go tak, o, możesz wziąć co innego )

Skille:

201 SG ( dla burstera FS powinno wystarczyć )
120 FA
100 DOC
70 SCIENCE -
                    skille na 2lvl armorera i 2lvl SG
120 REPAIR -
OUT 175

^ pogrubione sÄ… skille zatagowane

sprawdź sobie wszystko w tym

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page