Other > Zaginione holotaśmy

Nasze buildy

<< < (120/150) > >>

dogbert:
tak, właściwie, to Cię to boli jak ja to wyexpię? Najwyżej będę zap***dalał z łopatą przy kupach do usranej śmierci, ale JA to będę robił, nie TY. Pytanie było i builda pod złodzieja i lockpickera, a nie jak wyexpić takiego ludka.

------

Jak wyexpić takiego ludka?

Wichura:
Zrób kilka questów tak, żeby uzyskać te 120-130 Outdoorsmana, a potem snuj się wokół SF, tam za unikanie encounterów jest 80 xp. Najlepiej snuć się na waleta, jak wpadniesz na maruderów z granatami plazmowymi, nic nie stracisz, tylko ci ludka roztopią na kisiel.

omens18pl:
Otaguj BG  wbija na jakies 100% i zacznij z improved flamerem na centkach expic powinno ci jakies 3-4 h zajÄ…c.

manero:

--- Quote from: omens18pl on October 04, 2010, 10:34:43 AM ---Otaguj BG  wbija na jakies 100% i zacznij z improved flamerem na centkach expic powinno ci jakies 3-4 h zajÄ…c.

--- End quote ---

Genialna rada, przecież jak wół napisał co otagował. Exp tak jak Wichura napisał w okolicy SF na outdoorze. Innej opcji nie widzę. Kiedyś był myk z ghulem na steal, ale nie wiem czy to jeszcze działa czy nie ;)

dogbert:
o tym sposobie słyszałem, z outem w okolicach SF, myślałem, że znacie inne sztuczki.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version