Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
Hayabusa:
Wichura po czesci czytam wasza dyskusje.. i rozumiem ze ci taka gra odpowiada postacia, i to bardzo dobrze bo oto w tej grze chodzi zeby miec z tego jakas radosc ;] ale musisz tez zrozumiec, ze niektorzy tez graja na innym poziomie, np robia postac czysto pod pvp, czysto pod crafting itp. Majac 3-4 postaci, kazdy w czyms innym wyspecjalizowana, niestety ale spisza sie lepiej ogolnie w uleczeniu oka (100% szansy), trafienie kogos z krytykiem w oczy (jakies 95% szansy) itp itd.. ty na swojej postaci nie zrobisz CA niestety grajac na jednej postaci, a ktos sobie zrobi i CA i inne rzeczy ktore potrzebuje : ) kazdy gra jak chce i nie nalezy tego chyba krytykowac : )
jodwig:
I teraz wszyscy po mnie jadą, że nie wiem na czym polega RP ~~ dobra niech wam będzie przyznaje wam rację, mogą być buildy takiego typu pod RP bo bla bla bla moja postać pochodzi stąd i nauczyła się tego itp. ale jak widzę traita One Hander i skilla Big Guns to to aż razi po oczach...
EDIT: Hayabusa dobrze gada, najważniejsze to cieszyć się grą nie ważne jaki ma się build
cerberix:
@Hayabusa
Dobrze napisane! Każdy gra tak jak chce :)
AmneziaHaze:
--- Quote from: Hayabusa on January 03, 2010, 12:29:42 pm ---Wichura po czesci czytam wasza dyskusje.. i rozumiem ze ci taka gra odpowiada postacia, i to bardzo dobrze bo oto w tej grze chodzi zeby miec z tego jakas radosc ;] ale musisz tez zrozumiec, ze niektorzy tez graja na innym poziomie, np robia postac czysto pod pvp, czysto pod crafting itp. Majac 3-4 postaci, kazdy w czyms innym wyspecjalizowana, niestety ale spisza sie lepiej ogolnie w uleczeniu oka (100% szansy), trafienie kogos z krytykiem w oczy (jakies 95% szansy) itp itd.. ty na swojej postaci nie zrobisz CA niestety grajac na jednej postaci, a ktos sobie zrobi i CA i inne rzeczy ktore potrzebuje : ) kazdy gra jak chce i nie nalezy tego chyba krytykowac : )
--- End quote ---
następny.. przecież to nie my krytykujemy totalnie bez sensu czyjegoś builda, tylko bronimy się przed czyjąś bezsensowną krytyką.
poza tym gdyby tak każdy z nas ujawnił po swoim pierwszym, drugim i trzecim koncie to wyszłoby szydło z worka.
nigdy nie będzie chciało mi się tak bardzo spłycać swojej postaci byleby tylko rozwalić kilku kolesi na pvp, kwestia gustu.
ale i tak + za przeogromny optymizm ;D
jodwig:
Wy krytykujecie PvP i nazywacie to bezsensownym zabijaniem bluesuitów, ale dość już tej kłótni bo to i tak nie ma większego sensu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version