Other > Zaginione holotaśmy
Nasze buildy
AmneziaHaze:
jak zebrac posty was obu to bez kitu - totalna porażka
i nie tak, "bo tak" tylko tak, bo to się rzuca w oczy ;D
Wichura:
--- Quote from: Dark Angel on January 03, 2010, 11:15:39 am ---Wiecej gadania , a mało screenów z buildami ,więc wstawie *kawałek* mojego builda . ;]
--- End quote ---
Nawet nieźle wyszło, tak życiowo - na wojnie snajperzy kitrają się po dziurach, bo żadne z nich koksy do zdobywania czołgów i bunkrów. Trafić mogą komara w lewe jajo z odległości 400 metrów, ale jak przypadkiem nie trafią, a jakiś koksiarz podbiegnie, to był sobie snajper. Zwłaszcza ze 109 HP.
--- Quote from: jodwig on January 03, 2010, 10:24:54 am ---Źle mnie zrozumiałeś :P nie określiłem postaci pod RP failem bo PvP jest lepsze tylko twój bezsensowny build, który nawet pod RP jest bez sensu :D
--- End quote ---
Uhu, odezwał się mistrz od RP.
Idź graj lepiej w tego swojego Counter Strike 2D czy jak tam na FOnline mówisz, bij dalej wszystkie pikselowe ludziki jakie widzisz, bo zaprawdę powiadam ci - bredzisz począłeś.
I kolego, grać z przypadkowo spotkanymi w NCR ludźmi lub samemu (na co nie zwróciłeś uwagi) to co innego niż siedzieć w bazie w oczekiwaniu na kumpla z Outdoorsmanem, bo samemu strach wyjść.
jodwig:
Rozczaruję cię ale nie gram w CSa, a ty chyba nie rozumiesz na czym polega RP, RP to roleplaying czyli odgrywanie ról a nie robienie sobie uniwersalnych buildów do koszenia skorpionów.
EDIT: Ta i kto to mówi o wychodzeniu z NCR bo strach wyjść, jakoś nigdy cię nigdzie indziej nie spotkałem niż w NCR bo się boisz, że cie PKowcy zabiją a mi to sam zarzucasz...
Wichura:
--- Quote from: jodwig on January 03, 2010, 12:20:19 pm ---Rozczaruję cię ale nie gram w CSa, a ty chyba nie rozumiesz na czym polega RP, RP to roleplaying czyli odgrywanie ról a nie robienie sobie uniwersalnych buildów do koszenia skorpionów.
--- End quote ---
Więc dlaczego jakikolwiek "build" miałby być bez sensu do odgrywania roli? Co za różnica dla ludzi bawiących się w teatr, czy masz taga na Energy weapons, czy może Doctor? Bo co, nie da się odegrać roli lekarza bez 200+ First Aid i 150+ Doctora?
I to ja nie rozumiem RP. Bredzisz, powiadam.
TommyTheGun:
@ jodwig - Jakim cudem build pod RP może być bez sensu, jeżeli nie znasz uzasadnienia dlaczego jest taki a nie inny? Ty od razu wiedziałeś jaka jest historia postaci itp? Już nawet nie chodzi mi o ten konkretny przykład ale ogólnie o hipotetyczne założenie, że jesteś w stanie ocenić czy build ma sens w RP czy nie.
Możemy zrobić inaczej - stwórz mi jakiegoś builda a ja Ci udowodnie, że da się zrobić z tego tru-rp-uber-ciekawą-elo-elo postać. Bo mam wrażenie, że piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version